Ultima oră

POLITICA:Spitalul din Viena: Teo Trandafir este în comă indusă

Ziarul de Vrancea
3 mar 2011 579 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net Teo Trandafir (42 de ani), deputat PDL si fost realizator TV, se află în comă indusă, la sectia de terapie intensivă a spitalului AKH din Viena. Medicii spun, printr-un comunicat de presă, că aceasta nu poate comunica.

"Doamna Teodora Trandafir se luptă, in prezent, cu problemele sale de pancreatită necrozantă severă. Desi nu există nicio amenintare imediată pentru viata ei, boala in sine reprezintă un pericol, fiind imprevizibilă", spun medicii austrieci.


Reprezentantii AKH anuntă că Teo Trandafir este, in prezent, sub tratament de terapie intensivă si că are nevoie de ingrijire interdisciplinară optimă.


"Este sub anestezie generală si nu poate comunica in prezent. Acest lucru va rămane ca atare in viitorul apropiat. Pentru a-i proteja intimitatea, s-a decis că un anunt public in legătură cu starea ei de sănătate va fi făcut o dată pe săptămană", se mai arată in comunicatul AKH.


Teo Trandafir luptă din 7 ianuarie 2010 cu o pancreatită acută, fiind internată initial la Spitalul Elias din Bucuresti.


La 11 ianuarie, a fost internată la Viena, cu diagnosticul pancreatită acută de severitate medie.


La 24 februarie, aceasta a fost operată la AKH, cu scopul de a fi tinut sub control procesul inflamator al pancreasului, după ce, potrivit medicilor, starea de sănătate a deputatului PDL se agravase.


Interventia a constat in eliminarea unei părti necrozate a glandei, precum si intr-un drenaj amplu si o spălare a cavitătii abdominale, conform unui comunicat de presă al Clinicii AKH din Viena.


Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.