Ultima oră

SPORT:Box: A murit Ion Monea, fost medaliat la Jocurile Olimpice

Ziarul de Vrancea
2 mar 2011 886 vizualizări
Ion Monea, fost vicecampion olimpic si european la box, a trecut în nefiinta marti 1 martie, la virsta de 70 de ani, anunta Federatia Romina de Box, citata de Agerpres.

Monea a fost medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Roma 1960, cu argint la Ciuda de Mexico in 1968, a fost medaliat cu argint la Campionatele Europene de la Bucuresti din 1969, cu bronz la Roma in 1967 si din nou cu argint la Moscova in 1963. Ion Monea a fost de 11 ori campion national si medaliat cu aur la numeroase turnee internationale. Nascut pe 30 noiembrie 1940, la Brasov, Monea a fost un sportiv si un antrenor de exceptie, reusind sa formeze si sa conduca sportivii pe cele mai inalte culmi ale performantei. Monea a activat ca antrenor la Clubului Sportiv Dinamo Bucuresti, printre sportivii pe care i-a pregatit numarindu-se si actualul presedinte al Federatiei Romine de Box, Rudel Obreja. AGERPRES


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.