Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
28 feb 2011 541 vizualizări
Stiri pe scurt

Saniusul pe drum era sa-l coste viata


Un copil de sapte ani, din comuna Cotesti, a fost impicat ieri dimineata intr-un accident la sanius. Elev la scoala din localitate, copilul a iesit la joaca cu saniuta. Cum derdelusul pe care a ales sa se joace era situat in vecinatatea drumului principal, acesta a ajuns sub rotile unui microbuz de calatori care efectueaza cursa regulata Cotesti "" Focsani. "Ne-am speriat, mai ales ca era vorba de un microbuz de persoane. Din fericire copilul si toti calatorii din microbuz au scapat fara rani grave", ne-a spus Gicu Avasiloaie, seful Politiei municipiului Focsani. Potrivit martorilor, copilul a reusit sa se fereasca pentru ca a sarit la timp de pe sanie. Pentru a nu aparea complicatii, minorul a fost dus la spital pentru investigatii medicale. (D. C.)


Si-a gasit unchiul mort in casa


Un barbat de 72 ani din Focsani a fost gasit simbata fara suflare in locuinta de catre pompieri. Trupul lui Nistor I., care locuia singur intr-un bloc din cartierul Sud, a fost gasit dupa ce nepotul sau, de loc din Vulturu, a sunat la 112 si a anuntat ca acesta nu raspunde la usa si ca s-ar fi putut intimpla ceva rau. Servantii au mers pe strada Revolutiei si au intrat prin balcon in locuinta batrinului situata la etajul al II-lea. In momentul in care au intrat l-au gasit pe batrin mort si au anuntat si Politia. Trupul batrinului nu prezenta urme vizibile de violenta, insa medicii legisti vor stabili cauza decesului. (R. M.)


Cosurile de fum un adevarat pericol pentru case


Cosurile de fum necuratate sint un adevarat pericol pentru case mai ales cind vremea este geroasa si oamenii baga mai multe lemne pe foc. Simbata, inca de la primele ore ale diminetii, pompierii au fost chemati in trei sate pentru a stinge incendiile produse de cosurile de fum. La 01.45 acestia au mers in satul Lamotesti, comuna Milcovul, unde au ars 3mp din planseul unei camere de locuit, la 02.00 au intervenit in cartierul Mindresti unde au ars 100 mp din acoperisul casei, mai multa aparatura electrocasnica si mobilierul din locuinta, iar la ora 06.00 au mers in comuna Homocea unde au luat foc 70 mp din acoperisul casei. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.