Ultima oră

LIFE-SOCANT: Claudiu Bleont le-a arătat penisul jurnalistilor într-o conferintă de presă -VEZI VIDEO

Ziarul de Vrancea
24 feb 2011 937 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net Actorul Claudiu Bleont si-a dat pantalonii jos si le-a arătat penisul, pentru căteva momente, jurnalistilor prezenti la conferinta de presă organizată la Teatrul de Stat "Ioan Slavici" din Arad.

Gestul lui Bleonà i-a luat prin surprindere pe cei prezenti, care asteptau incheierea conferintei de presă, organizată in cadrul turneului de promovare a piesei "Căutandu-l pe Richard al III-lea". După ce a prezentat informatii despre piesa de teatru, in care va juca si el, Claudiu Bleont s-a ridicat pentru cateva momente in picioare, si-a dat pantalonii jos, rămanand doar intr-un tricou, si si-a arătat penisul celor prezenti.




"Aceasta este starea de spirit pe care o am la cei 52 de ani pe care ii am. Asa mică cum e, ce atata jenă. Ne transformăm intr-o tară de farisiei. V-am socat sau am fost sincer?", i-a intrebat actorul pe jurnalittii prezenti la conferinta de presă. După acest gest, Claudiu Bleont si-a continuat conferinta de presă.


Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.