Ultima oră

LIFE:Caru' cu Vedete:Larisa Dragulescu, goala pentru iubitul rugbyst; Adina Barbu si Nicoleta Luciu, scoase la produs!

Ziarul de Vrancea
23 feb 2011 1578 vizualizări
Uite ce sexy si senzuala e sora Simonei Sensual; Andreea Spataru, 400 de euro ca sa-si arate sanii

Larisa Dragulescu, goala pentru iubitul rugbyst


A scapat de scandalurile cu marele gimnast Marian Dragulescu, iar acum isi face de cap. Larisa Dragulescu a realizat primul pictorial sexy din viata ei, insa timiditatea a oprit-o sa-si arate sanii in toata splendoarea. Ce-i drept, Larisa nici nu e foarte multumita de dimensiunea lor, caci, in viitorul apropiat intentioneaza sa-si puna silicoane. Intrebata de Click! daca fostul sot ar fi altoit-o pentru asemenea poze, blonda ne-a spus, hotarata: "Nici vorba! Pe vremuri, am avut discutii sa pozez in Playboy. L-am intrebat daca ar fi de acord si mi-a spus ca n-are nimic impotriva. El era gelos, dar se mandrea cu frumusetea mea". Cel care se bucura insa acum de formele Larisei este rugbystul echipei Olimpia Bucuresti, Costin Sardescu. Cei doi au o relatie de mai bine de doi ani si intentioneaza sa se casatoreasca, scrie Click.


Adina Barbu si Nicoleta Luciu, scoase la produs!


Dame de companie virtuale, fara stirea lor. Frumoasele romance Adina Barbu (pe numele ei real Adina Ciuciu - n.r.) si Nicoleta Luciu au devenit o sursa de venit pentru proprietarul unui site de escorte, care le foloseste imaginea pentru a stoarce bani de la naivii dornici de senzatii tari. Inspirat de scandalul Crudutei, care a cerut "verzisori" pentru o noapte fierbinte cu Leo de la Strehaia, detinatorul site-ului buclucas si-a prezentat "marfurile" cu vorbe alese: "Sunt frumoase, dulci, senzuale si jucause si ofera nopti de neuitat domnilor generosi". Si, pentru ca totul sa para cat se poate de real, proxenetul virtual a mentionat si preturile vedetelor care starnesc fantezii. Astfel, pentru sase ore petrecute in compania Adinei sau a Nicoletei, clientii ar trebui sa scoata din buzunare 2.500 de euro, anunta Cancan.


Moni si Iri divorteaza! Fotomodelul a depus cererea de divort!


Inca de anul trecut s-a tot zvonit ca Monica si Irinel nu se mai inteleg si urmeaza sa divorteze. Informatiile au fost negate atat de cei doi cat si de tatal afaceristului de la Izvorani, care spunea ca fiul sau si fotomodelul o sa ramana impreuna, chiar daca Monica a plecat in SUA, lasandu-l pe Irinel singur. Din pacate, zilele acestea s-a confirmat ca unul dintre cele mai mediatizate cupluri din ultimii ani se desparte. Monica a depus actele de divort. Modelul stabilit de ceva vreme in Statele Unite ale Americii si-a trimis acum doua zile avocatii la Judecatoria Buftea sa inregistreze cererea de divort. In paralel, doamna Columbeanu cere si custodia micutei Irina, fetita in varsta de patru ani, informeaza Libertatea.


Andreea Popescu a dansat la bara in Italia ca sa stranga bani de haine


Dusa de-ale tineretii valuri, dansatoarea Deliei Matache ascunde un trecut tumultuos. In urma cu doi ani, Andreea Popescu si-a castigat banii dansand in cluburile de noapte din Italia. Desi nu-i este rusine cu ce a facut, ea s-a ferit sa recunoasca pana acum, de teama sa nu fie pusa la zid. Idila cu Liviu Varciu si un pictorial nud au fost de ajuns ca Andreea Popescu (27 de ani) sa devina unul dintre cele mai vanate personaje din showbiz-ul romanesc. Desi a facut cunostinta cu lumea artistica de mai bine de patru ani, fiind dansatoarea si cea mai buna prietena a Deliei, abia acum au inceput sa iasa la iveala detalii incendiare din trecutul focoasei brunete, scrie Click.


Uite ce sexy si senzuala e sora Simonei Sensual!


Alice Iotta, un nume aparent necunoscut, este de fapt sora mult titratei Simona Sensual. Pentru a pregati super pictorialul topless realizat de bucatarescu.ro, sora Senzualei si-a trimis singura scurta descriere pentru a nu fi asociata cu sora ei. "Ma numesc Alice Iotta, am 30 de ani si ma consider o femeie implinita. Am o familie fericita, sunt casatorita cu barbatul pe care il ador, am facut un copil din cea mai mare iubire si am cea mai minunata mama, un inger protector. Am inceput inca de la 18 ani sa lucrez in domeniul bancar si 10 ani mi-au fost de ajuns ca sa realizez ca vreau mai mult. Pentru moment m-am decis sa-mi dedic tot timpul meu familiei, educatiei fiului meu, care are 5 ani, si sotului meu. Si pentru ca pana la varsta asta nu bifasem inca un book profesional, sotul meu mi-a oferit cadou o sedinta foto cu renumitul fotograf Playboy Dragos Cristescu", a spus frumoasa blonda, anunta Cancan.


Fernando de la Caransebes si-a tras frizura stil Botezatu


Fernando de la Caransebes a declarat, in emisiunea "Drept la Tinta" de la Kanal D, ca se considera un actor mai bun decat Mihai Bendeac. Fernando a interpretat intr-o mica sceneta, pentru a demonstra acest lucru. "Sunt actor mai bun ca Bendeac. Vreau o colaborare cu el, imi doresc asta pentru ca pentru mine el e cel mai bun. Sunt fanul lui nr.1. Dar daca nu accepta colaborare cu mine, publicul asta n-ar trebui sa se mai uite la el, pentru ca inseamna ca e pervers. Eu oricum il admir si ii multumesc pentru tot ce-a facut pana acum pentru mine", a spus Fernando, informeaza Libertatea.


Andreea Spataru, 400 de euro sa-si arate sanii


Andreea Spataru se mandreste cu un portofoliu bogat de aparitii in revistele dedicate barbatilor, insa, de cand a devenit mamica, aparitiile ei sexy sunt mai rare. Fostul iepuras Playboy tine la eticheta si se vinde scump, astfel ca nu accepta decat ofertele cu adevarat tentante. Cum formele voluptuoase o recomanda, Andreea a fost vedeta unei prezentari de moda cu tematica braziliana, weekendul trecut, in clubul Bellagio. Vedeta a defilat cu sanii acoperiti doar de un sutien minuscul confectionat din margele, iar prestatia sa pe podium, de numai doua minute, a fost rasplatita cu suma de 400 de euro, scrie Click.


de Mircea Barzoi HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.