Ultima oră

LIFE:Faze Tari: Un chinez a trait 4 ani cu un cutit in creier; Are 15 ani si bea de stinge

Ziarul de Vrancea
17 feb 2011 480 vizualizări
Cel mai lung sarut, peste 32 de ore; ; O pisica a furat 600 de obiecte in trei ani

Cel mai lung sarut, peste 32 de ore


In Thailanda, sarbatoarea dragostei, Valentine\'s Day, a stabilit un nou record mondial. Cel mai lung sarut din toate timpurile s-a desfasurat pe parcursul a peste 32 de ore, participantii ramasi in cursa refuzand sa se opreasca dupa stabilirea recordului. 14 perechi au sarbatorit Ziua Indragostitilor sarutandu-se fara intrerupere chiar si atunci cand aveau voie sa mearga la toaleta sau sa bea apa cu paiul. Dar numai sapte au castigat competitia finala, scrie Cancan.


Au cantat sub apa!


O formatie muzicala alcatuita din pescari a tinut mortis sa intre in Cartea Recordurilor Guinness, astfel ca s-au mobilizat si au sustinut 51 de concerte in 24 de ore. Si pentru ca la ultima reprezentatie li se facuse un pic somn, muzicantii au intrat cu totul intr-un acvariu. Trupa "When the boat comes in" a fost infiintata in Cornwall, Marea Britanie, in urma cu doi ani, anunta Click.


Un chinez a trait 4 ani cu un cutit in creier


Un barbat din China care a mers la medic, plangandu-se ca are dureri de cap teribile, a fost socat sa afle ca avea in creier un cutit de 10 cm, de mai bine de patru ani. Li Fu din provincia Yunnan, China, a fost injunghiat in 2006, in timpul unui jaf, iar lama cutitului s-a rupt si i-a ramas infinta in cap. Desi a fost tratat in urma incidentului, medicii nu au observat ca obiectul metalic i-a ramas blocat in cap. Potrivit Daily Mail, abia in urma cu o luna, cand Li Fu a mers la medic, deoarece avea dureri groaznice de cap, acestia au observat lama cutitului. Chinezul a fost supus imediat unei interventii chirurgicale si se afla in recuperare. Desi este in afara oricarui pericol, medicii sustin ca nu s-au mai intalnit cu un asemenea caz si ca Li Fu a supravietuit in mod miraculos, informeaza Libertatea.


Are 15 ani si bea de stinge


Nicola Weaver, o britanica in varsta de 15 ani, are o problema extrem de grava, pe care insa nu vrea sa o recunoasca. Adolescenta bea pana i se face rau, dar nu vrea sa renunte la acest obicei nici moarta. Potrivit propriilor spuse, intr-o saptamana, Nicola bea 26 de pahare de cidru, 10 doze de bere si o sticla de vodca. Desi parintii au pedepsit-o confiscandu-i telefonul mobil si interzicandu-i accesul la internet, Nicola Weaver continua sa dea iama-n alcool, scrie Cancan.


O pisica a furat 600 de obiecte in trei ani


Dusty este o pisica obisnuita, dar odata cu lasarea intunericului, felina se transforma intr-un hot desavarsit, care se strecoara in casele vecinilor in cautarea de noi "achizitii". In ultimii trei ani, pisica a adus in casa stapanilor sai din California nu mai putin de 600 de obiecte: incaltari, jucarii de plus, costume de baie, lenjerie intima. Vecinii s-a obisnuit deja sa fie pradati in fiecare noapte, dar la ivirea zorilor stiu unde trebuie sa mearga pentru a-si recupera bunurile. In plus, Dusty si-a capatat si o porecla: "pisica cleptomana". Cei de la Animal Planet au instalat o camera de filmat in fata casei proprietarilor, reusind sa surpinda hotul-pisica in actiune. Recordul lui Dusty este de 11 obiecte furate intr-o singura noapte, anunta Click.


Barak Obama are limbrici?


Surse de la Casa Alba au povestit in presa americana ca presedintele Barack Obama e foarte bolnav si a slabit aproape 10 kilograme in doua luni. Din ce in ce mai multe voci s-au intrebat de ce a slabit presedintele american in ultima vreme. In timp ce surse oficiale au afirmat ca este din cauza stresului, alte surse, ramase anonime, sustin ca Barack Obama, 47 de ani, ar avea viermi intestinali, tenie si limbrici, de care se chinuie sa scape de vreo doua luni. Conform publicatiei National Enquirer, parazitii intestinali de care sufera Obama i-ar fi contractat in timpul vacantei in Hawaii, informeaza Libertatea.




de Mircea Barzoi HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.