Ultima oră

Ministiri

Ziarul de Vrancea
16 feb 2011 702 vizualizări
Gugesti: Hoti de cazane de tuica

Doi localnici din Gugesti vor raspunde in fata judecatorului pentru dupa ce au sustras mai multe bunuri din locuintele consatenilor. Marian Bostanel, de 21 de ani din localitate, a patruns singur intr-o dependinta a unei locuinte de unde a sustras un cazan de tuica pe care l-a valorificat ulterior. In luna octombrie, impreuna cu Tatiana Pufulete a intrat si in alte gospodarii, de unde si-a insusit diverse bunuri, in special scule dar si o drujba. Doar o parte bunuri a fost recuperata dupa prinderea hotilor. (G. S.)


Nanesti: Biciclista lovita de masina


O femeie din comuna Nanesti a fost lovita pe strada de un sofer neatent. Luni, pe DN 23, Maritica A., 36 ani, se deplasa cu bicicleta si a fost accidentata de soferul unei Dacii, care nu a acordat prioritate la iesirea de pe o ulita, potrivit Politiei. Femeia a fost ranita grav in urma accidentului si a fost transportata la Spitalul Judetean. (D. C.)


Odobesti: Si-a sarbatorit ziua cu alcool si s-a urcat la volan


Un tinar de 20 de ani din comuna Brosteni a fost trimis in judecata pentru ca a condus un autoturism sub influenta bauturilor alcoolice. Gabriel M. a fost oprit de lucratorii de politie din Odobesti in seara zilei de 8 noiembrie 2010 si, dupa ce a suflat in etilotest, a reiesit o valoare de 1,4 mg per litru in aerul expirat. Soferul a recunoscut ca fusese ziua lui si ca s-a cinstit cu un litru de bere, apoi a plecat catre casa. (G. S.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.