Ultima oră

POLITICA:Ponta:Cănd îl văd pe Oprea vorbind de ideologii îmi vine să răd, cănd îl aud pe Diaconescu, să plăng

Ziarul de Vrancea
7 feb 2011 438 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net liderul PSD Victor Ponta scrie, pe blogul personal, că, atunci cănd îl aude pe Gabriel Oprea vorbind despre ideologii îi vine să rădă, iar cănd îl aude pe Cristian Diaconescu îi vine să plăngă, considerănd că nu există pedeapsă mai mare decăt să fie în locul acestora dacă devin "noua solutie imorală".

Ponta face cateva precizări in legătură cu formarea aliantei USL, afirmand că intentionează intr-adevăr să-l "dea jos" pe Băsescu. "Din păcate, pudibonzii care ne cer să-l ignorăm si să spunem ce o să facem noi in viitor seamană cu situatia unuia aflat in Africa in concediu si care se trezeste fată in fată cu un crocodil, iar tu il intrebi dacă la anul are deja planuri de vacantă!", scrie Ponta, intr-o postare pe blogul personal.


Cu toate acestea, liderul social-democrat admite că trebuie făcute si compromisuri pentru această "răsturnare", insă nu este dispus să isi ascundă "dispretul" fată de unii oameni care s-au coborat in această perioadă "mai jos chiar si decat nivelul si asa deplorabil cunoscut in politica romanească".


în acest context, Ponta vorbeste despre "o uriasă tristete" pe care o simte cand se uită la oameni pe care i-a apreciat in anumite momente. "Cand il văd pe Gabi Oprea vorbind de ideologii imi vine să rad, cand il aud pe Cristi Diaconescu imi vine să plang, nu-mi imaginez o pedeapsă mai mare decat să fiu in locul lor, nu vreau ca tocmai ei să fie noua solutie imorală", scrie pesedistul.


în ceea ce priveste relatia cu ACD in formarea aliantei, Ponta sustine că cel mai greu si mai important a fost să scrie cele 20 de priorităti, acolo fiind lucruri atat de importante si de delicate incat protocolul politic atat de dezbătut "chiar a fost foarte simplu si usor de stabilit".


Ponta mai spune că s-a inteles "exceptional" cu Crin Antonescu. "Sigur că amandoi avem incă in minte nenumaratele exemple romanesti de oameni care au pornit impreună pe un drum si s-au despărtit pe parcurs cu scandal si bătaie, dar simt că dorinta ca noi să infirmăm regula si să arătăm că se poate e uriasă. Doamne ajută să fie asa, vom vedea, dar pentru mine inceputul este mai mult decat incurajator", conchide presedintele PSD.


Sursa:www.ziaruldevrancea.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.