Ultima oră

TOP STIRI:Cei 5 mineri suprinsi de explozia de la Mina Uricani au murit VEZI VIDEO

Ziarul de Vrancea
5 feb 2011 554 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net o explozie a avut loc, sămbătă după-amiază, la Mina Uricani din judetul Hunedoara. Cinci persoane care lucrau la un transformator au fost prinse în subteran în momentul deflagratiei. Echipele de salvatori care au coborăt în subteran nu au găsit supravietuitori.

Accident la Mina Uricani din judetul Hunedoara. Cinci persoane au murit in urma unei explozii puternice. Potrivit reprezentantului ITM, lucrătorii blocati erau electricieni, iar la incheierea programului cei cinci nu ar mai fi ajuns la suprafata.


"E o tragedie in sală. Se pare ca nu a supravietuit nimeni. Sunt cinci morti. Nu au ajuns la suprafata au fost anuntate rudele. E o tragedie. O să-i scoată, acum trebuie să strangă resturile umane. Explozia a fost puternică", a declarat Dan Buhăiescu, primarul din Uricani.


Familiile celor morti in tragedia de la Uricani sunt răvăsite. Ei au asteptat vesti de la salvatori, insă din păcate au aflat că rudele lor au murit.


La fata locului au ajuns mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgentă (ISU) Hunedoara.


"Am ajuns la mină. O echipă de electricieni cu seful executau o operatiune, au anuntat că au ajuns la finalizare, dar s-a intamplat ceva. Minerii sunt blocati la 430 de metri sub pămant", a declara Ileana Bodea, sef serviciu ITM.


Echipele de salvatori minieri au coborat in mina Uricani. Cei 15 salvatori au fost impărtiti in trei echipe. Salvatorii i-au găsit pe mineri morti.


"


Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.