Ultima oră

POLITICA: Mazăre despre tanti Nuti: Stă la Bucuresti între blănuri, pune whisky stim noi cui si semnează

Ziarul de Vrancea
5 feb 2011 526 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net Radu Mazăre, primarul Constantei, spune că Elena Udrea este cea care are pe mănă peste jumătate din bugetul Romăniei si că mai nou toate planurile de dezvoltare legate de zonele de interes turistic se aprobă la Bucuresti.

"Acum două zile, tanti Nuti, stiti cine e tanti Nuti? Cea care are pe mană peste jumătate din bugetul Romaniei. Elena Ceausescu era prim vice prim-ministru, asta era acum 20 de ani, iar acum madam Elena este dublu ministru, al Turismului si al Dezvoltării, si de două zile este si primărită. A dat o ordonantă de guvern si tot ceea ce inseamnă zone de interes national, zone de interes turistic, nu mai aprobă primarii, alesi ca Mazăre de trei ori, si consiliile locale. Toate planurile de dezvoltare le aprobă ei de la Bucuresti", a spus Mazăre.


în continuare, primarul Constantei a ironizat-o pe Udrea"Mai are nevoie să castige primăria de la Constanta? Stă la Bucuresti intre blănuri mai pune un wiskey, stim noi cui, si mai semnează. Zice: Ce să se mai facă aici? Aia să se facă".


Sursa:www.realitatea.ent


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.