Ultima oră

POLITICA:Mazare îl face pe Băsescu ciclop: E important să dăm jos băscălia asta care conduce tara

Ziarul de Vrancea
5 feb 2011 441 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net Radu Mazăre, primarul Constantei, a venit la Consiliul Naţional al PSD îmbrăcat în uniformă de luptă si a mentionat că va renunta la ea în momentul în care tara va scăpa de "ciclopul" Băsescu.

"Eu sunt special echipat asa de cand a venit Băsescu la Putere, acum sase ani de zile. Pe vremea aia, eram printre singurii care spuneam că nu e in regulă si că o să ducă tara in cap si că o să facă o politie politică. Acum sunt foarte multi care au aceeasi părere cu mine. Pană acum eram doi-trei speriati care eram in război cu Băsescu si ceilalti poate stăteau pe margine. Acum, din păcate, s-au ingrosat rău de tot randurile. E Băsescu si vreo 80-90% din tară. Voi da această uniformă de luptă jos in momentul in care tara va scăpa de acest rău, de acest ciclop, pe nume Băsescu", a spus Mazăre.


întrebat despre avantajele pe care le are in urma formării aliantei, Mazăre a răspuns: "Poate eu sunt unul dintre cei mai defavorizati de această aliantă, insă la ora actuală este mai putin important cate posturi vei obtine intr-un viitor guvern, cat e mai mult important să dăm jos băscălia asta care conduce tara.


Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.