Ultima oră

POLITICA:Emil Boc: Daca noi nu am fi curmat politicile populiste, tara era in faliment. Am salvat Romania de la colaps

Ziarul de Vrancea
5 feb 2011 423 vizualizări
Presedintele Partidului Democrat Liberal, Emil Boc, a declarat sambata ca partea grea a efortului politic a trecut, iar tara a fost salvata "de la colaps", a transmis Agerpres. "Romania va recupera decalajele fata de alte tari" din Uniunea Europeana, a spus Boc, adaugand ca anul 2011 ne arata deja sensul directiei bune pe care o avem.

"Daca noi nu am fi curmat politicile populiste, tara era in faliment. Va spun cu mare responsabilitate", le-a spus celor 600 de delegati democrat-liberali prezenti Consiliul de Coordonare Judetean al PDL Alba.


Liderul democrat-liberalilor considera ca e datoria PDL-ului sa le spuna romanilor adevarul: "Am salvat tara de la colaps".


Emil Boc a afirmat ca a fost taiat huzurul pe bani publici, ceea ce "ne-a permis sa putem sa ducem tara mai departe", vorbind despre faptul ca in Romania a functionat un stat al fostului presedinte Ion Iliescu, care l-a obligat pe roman sa stea cu mana intinsa. Acest stat il apara in prezent liderul PSD Victor Ponta si liderul PNL Crin Antonescu, a afirmat Boc.


Liderul PDL a afirmat ca "Romania va recupera decalajele fata de alte tari" si ca anul 2011 ne arata deja sensul directiei bune pe care o avem.


"Nu avem voie sa facem pasi inapoi", a spus Emil Boc.


de A.N. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.