Ultima oră

LIFE:Faze Tari:O rusoaica si-a mumificat sora moarta si apoi a vrut sa o invie; Autoritatile din Malawi au interzis tragerea vanturilor in public

Ziarul de Vrancea
5 feb 2011 538 vizualizări
In chiloti si sutiene pe strada; ; A dat alarma de incendiu ca sa-si salveze berea uitata in tren

In chiloti si sutiene pe strada


Patru modele din Marea Britanie au iesit in lenjerie intima pe strada. Parada lor a facut parte dintr-o campanie de promovare a produselor unui magazin din centrul Londrei care comercializeaza, printre altele, si chiloti, si sutiene. Desi temperatura de afara nu era tocmai una potrivita pentru o defilare in lenjerie intima, cele patru tinere - Joelle Kayembe, Ana Tanalia, Sarah Wiffen si Catherine Thomas (de la stanga la dreapta, in fotografii) - au fost foarte relaxate si s-au descurcat excelent. Parada lor i-a entuziasmat, deopotriva, si pe trecatori, dar si pe fotografii care le-au urmarit fiecare miscare, scrie Cancan.


A dat alarma de incendiu ca sa-si salveze berea uitata in tren


Un barbat din Germania a chemat pompierii ca sa-i salveze berea pe care o uitase in tren. Neamtul de 44 de ani era intr-o stare avansata de ebrietate, a spart geamul unei alarme de incendiu si a asteptat ca pompierii sa vina sa-i salveze bautura. Barbatul risca sa fie acuzat de abuz al liniei de urgente, scrie Cancan.


O rusoaica si-a mumificat sora moarta si apoi a vrut sa o invie


O rusoaica de 69 de ani din Ekaterinburg nu a putut sa accepte faptul ca sora ei a decedat in urma cu un an, motiv pentru care s-a gandit sa se joace putin de-a Frankenstein. Femeia si-a cufundat sora in petrol si a lasat-o acolo pana zilele trecute, cand a scos trupul mumificat si a vrut sa ii redea viata. Batrana s-a gandit sa incerce prin administrarea unor socuri electric, sperand ca astfel va invera muschii inimii, iar organul va incepe sa bata din nou, anunta cotidianul Austriam Times. Incercarea rusoaicei a dat gres, bineinteles, dar in urma experimentului a provocat si un incendiu care s-a extins in mare parte a imobilului in care locuia, scrie Libertatea.


Oamenii-plug dau zapada in America


Spectacol inedit, in orasul american Chicago, unde iarna si-a cam facut de cap. Cum a nins aproape incontinuu si zapada s-a depus foarte mult, pe strada si-au facut aparitia asa-numitii oameni-plug, care curata trotuarele. Inarmati cu un plug care este atasat trupului lor, acestia merg incet pe trotuare si le curata de stratul imens de nea. Activitatea acestor oameni-plug atrage privirile curiosilor, care se opresc sa observe totul indeaproape, scrie Cancan.


Autoritatile din Malawi au interzis tragerea vanturilor in public


Guvernul din tara africana Malawi vrea sa interzica oamenilor sa elimine gaze in public. Ministrul african de justitie sustine ca aceasta decizie face parte dintr-un program amplu de responsabilizare si disciplinare a cetatenilor, scrie Cancan.


Face un martisor de 300 de metri


O tentativa de record urmeaza sa uimeasca intreaga suflare americana, acolo unde Adrian Haiduc impreuna cu o alta romanca lucreaza la cel mai lung martisor din lume. Martisorul e facut din coral rosu, jad, perle si cristale, dantela si pene, va avea 300 de metri si va fi lansat in Arizona in curand. Cei doi s-au apucat de martisor cu o zi inainte de Boboteaza. De atunci, dorm doar cateva ore pe noapte si spera ca acest martisor sa atraga multumirile si celor mai pretentioase gusturi, scrie Click.


Ce leoiace jegarite!


In disperarea lor de a vana ceva pentru a avea cu ce sa se hraneasca, trei leoaice din rezervatia Madikwe Game Reserve din Africa de Sud au ramas blocate intr-o mlastina. Au reusit cu greu sa iasa de acolo, dar patania a lasat urme pe blana lor: cele trei animale sunt murdare din cap pana-n picioare de noroi. Imagini cu noul look, deloc placut, al celor trei leoaice au fost surprinse de Andy Biggs, un fotograf in varsta de 41 de ani din Texas, America. "Merg de peste opt ani in rezervatii naturale din intreaga lume, dar animale asa de jegarite ca cele trei leoaice nu am mai vazut vreodata", a afirmat fotograful american, citat de Cancan.


Ursul Hugo le are cu mingea


Un urs in varsta de 11 ani, de la Alaska Wildlife Conservation Center din SUA, este principala atractie pentru turistii care vin in vizita. Animalul, pe numele sau Hugo, se descurca de minune cu mingea. El a invatat sa o tina in echilibru pe nas, sa o invarta pe labute, sa o arunce si s-o prinda. Spectacolele oferite de ursul Hugo sunt urmarite cu sufletul la gura de cei prezenti, care se declara de fiecare data uimiti de abilitatile animalului, scrie Cancan.




de A.C. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.