Ultima oră

70 de ofiteri sub acoperire pe ulitele din Jaristea

Andrei Milcoveanu
27 ian 2011 2248 vizualizări
Cetatenii defavorizati din comuna Jaristea au beneficiat de un nesperat dar de Craciun din partea Armatei Romane, care l-a sfîrsit de an s-a transformat în Mos Craciun pentru o parte din acesti cetateni.

O unitate militara din Rimnicu Sarat a facut posibil, printr-un transfer fara plata catre UAT Comuna Jaristea, ca mai multe zeci de persoane sa poata primi imbracaminte, de la gheata, pantalon, pufoiaca pina la caciula si fular. "Am primit din partea UM 01517 din orasul Rimnicu Sarat imbracaminte pentru 70 de persoane. Cu ajutorul serviciului social din Primarie am intocmit lista cu aceste persoane, carora, pe baza de semnatura, li s-au predate obiectele de imbracaminte. Pentru unele din aceste persoane a fost chiar o binecuvintare. Tin sa multumesc conducerii unitatii militare care printr-un simplu gest a adus bucurie pentru acesti nefericiti", ne-a spus Catalin Toma, primarul din comuna Jaristea. Bref, la Jaristea, "Armata e cu noi", iar acest lucru se poate vedea pe batrinii care umbla deja imbracati in ofiteri prin comuna, incit unii dintre cei tineri aveau impresia zilele trecute ca batrinii inca mai erau cu Plugusorul. (Andrei MILCOVEANU)






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739407 zile, 19 ore, 29 minute, 37 secunde
Foarte frumos din partea militarilor ! Este gestul unor anonimi care face cinste ostirii romane.In contrast ma gandesc ca niciodata nu am citit despre asemenea acte de binefacere de la imbogatitii citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.