Ultima oră

Scoala din Olteni, pradata in septembrie, a ramas in paguba

Ziarul de Vrancea
26 ian 2011 549 vizualizări
Mai multi copii care invata la o scoala din Virtescoiu, in satul Olteni, au ramas fara laboratorul de informatica, dupa ce hotii au furat, in luna septembrie, opt monitoare LCD, in valoare totala de 4.550 lei

Desi autorii au fost identificati, paguba nu a fost recuperata. "Cei care au comis acest furt sint prieteni cu niste fete care invata la aceasta scoala si astfel cunosteau bine cladirea. Monitoarele se aflau intr-o clasa si le foloseam ca un mic laborator de informatica. Hotii nu au vrut sa spuna ce s-a intimplat cu ele, unde le-au dus. Am mai adus de acasa cite un monitor, sa putem functiona cu laboratorul in continuare", a declarat Neculai Saigau, directorul Scolii Virtescoiu. Cei patru tineri, cu virste cuprinse intre 20 si 25 de ani sint domiciliati in Odobesti. Conform rechizitoriului, in noaptea de 9 spre 10 septembrie, cei patru autori au intrat in cladirea scolii prin escaladarea unui geam, au sustras LCD-urile si s-au facut nevazuti. Desi li s-a dovedit implicarea in comiterea faptei, doar doi dintre ei au recunoscut furtul. Pina in prezent, nici unul dintre bunuri nu a fost recuperat, iar pentru a continua activitatea didactica, profesorii au gasit solutii de provizorat. (G. D., G. S.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.