Ultima oră

Farmacie amendata de OPC

Sorin Tudose
15 ian 2011 990 vizualizări
Un focsanean a reclamat saptamina aceasta la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului (CJPC) o farmacista din oras.

Barbatul a cumparat mai multe medicamente si la un moment dat i-a cerut farmacistei inca unul. Aceasta s-a uitat pe raft, a spus ca il are dupa care i-a replicat ca nu i-l poate vinde pentru ca nu are pret. Barbatul nemultumit de atitudinea farmacistei a reclamat-o de indata la CJPC. "Nu este normal ca o unitate economica sa puna in raft un produs pentru care nu are inca pret. Din moment ce toate produsele intra in gestiune cu acte odata puse pe raft, ele trebuiesc etichetate", a declarat Mirela Bizna comisar sef al CJPC. Aceasta mai spune ca este dreptul oricarui cetatean de a cumpara orice produs aflat pe raft, atit timp cit are bani pentru a-l achizitiona. Farmacia a fost sanctionata cu 500 de lei pentru lipsa informarii corecte. Tot in cursul acestei saptamini a fost efectuat si un control operativ pe benzinarii pentru a vedea daca sint respectate normele privind protectia consumatorului. "Am verificat sase operatori economici atit din Focsani cit si din restul judetului, dar nu am gasit probleme. Preturile erau afisate corect fara echivoc. De asemenea, cifra octanica era si ea afisata la toate benzinariile in consecinta nu am aplicat nici o sanctiune", a mai adaugat Mirela Bizna. (S. TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.