Ultima oră

POLITICA:Alianta de Centru - Dreapta PNL-PC va fi inregistrata marti la tribunal

Ziarul de Vrancea
11 ian 2011 354 vizualizări
Alianta de Centru - Dreapta PNL-PC va fi inregistrata marti la Tribunalul Bucuresti. Initial, liderii celor doua partide anuntasera ca alianta va fi inregistrata in cursul zilei de luni, dupa semnarea protocolului de constituire, insa prelungirea sedintelor de la PNL si PC a facut ca depunerea actelor sa fie amanata, anunta Agerpres.

Liderii PNL si PC au semnat, luni, protocolul de constituire a Aliantei de Centru - Dreapta Partidul National Liberal - Partidul Conservator (ACD), structura politica ce are ca sigla o sageata inscrisa intr-un patrat sub care se afla denumirile prescurtate ale celor doua formatiuni.


Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, dupa semnarea protocolului, ca formarea Aliantei de Centru - Dreapta PNL-PC reprezinta o actiune benefica pentru scena politica romaneasca de astazi, liderul liberal subliniind ca la baza acestui protocol au stat compatibilitatea programatica si doctrinara a celor doua partide.


La randul sau, liderul conservator, Daniel Constantin, a sustinut ca Alianta de Centru - Dreapta este una pe termen lung, \'solida\', cu obiective pe termen scurt (2011 - 2012), dar si pe termen mediu si lung (2013 - 2016), iar principalul motiv pentru care s-a constituit a fost din nevoia oamenilor de schimbare.


Protocolul vizeaza colaborarea celor doua partide la nivel parlamentar si are prevederi care fac referire la alegerile locale si generale din 2012, precum si la cele prezidentiale din 2014.


de Alina Neagu HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.