Ultima oră

Mini Stiri

Ziarul de Vrancea
5 ian 2011 806 vizualizări
Focsaneanca atacata pe Independentei

O femeie din Focsani a fost atacata aseara pe bulevardul Independentei. Focsaneanca se indrepta spre casa in momentul in care a fost lovita din senin de un individ necunoscut. Femeia a primit un pumn in plina figura, dar nu a reactionat pentru ca era prea speriata. Abia dupa ce agresorul a disparut, femeia a avut curajul sa sune la politie, prin 112. La fata locului s-a deplasat o echipa operativa care a demarat o ancheta. (D. C.)

Focsani: Pieton lovit de o masina


O focsaneanca a fost victima unui accident rutier produs din propria neatentie. Politistii au stabilit ca soferul unei Dacii, Constantin T., 59 ani, nu a putut sa o evite pe Lenuta I., 46 ani. Se pare ca aceasta s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure. (D. C.)


Adjud: Garaj in flacari


Un barbat din municipiul Adjud a solicitat ajutorul pompierilor dupa ce i-a luat foc garajul in care isi amenajase un mic atelier. Servantii care s-au deplasat pe strada Tabacari au gasit intre flacari trei strunguri, doua freze, doua flexuri si doua bormasini. Focul a fost intetit de cele 300 l ulei de motor depozitate in interior. Incendiul a distrus practic garajul si a pornit, cel mai probabil, de la un aparat de gatit nesupravegheat. (R. M.)


Un sofer s-a razbunat pe o soferita


Un bucurestean prea nervos a fost trimis in judecata sub acuzatia de distrugere. Cristian Robert Hosu, de 34 de ani, sofa pe drumul national E85 in noaptea de 27spre 28 martie 2010, spre Buzau. Pe traseu a intilnit un alt autoturism la volanul caruia se afla o soferita. Desi i-a facut mai multe flash-uri pentru ca soferita sa treaca pe prima banda, acest lucru nu s-a intimplat. Asa se face ca, la primul semafor de pe traseu, Hosu s-a dat jos de la volan si a inceput sa loveasca cu picioarele in masina care-l incomodase, provocindu-i pagube de 1.700 lei. Hosu nu si-a recunoscut faptele in fata anchetatorilor. (G. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.