Ultima oră

ESENTIAL:www.realitatea.net:Plugusorul lui Basescu: Sa trageti la plugul tarii, pin' la culmile rabdarii

Ziarul de Vrancea
26 dec 2010 531 vizualizări
Site-ul www.realitatea.net publica Pluguşorul politic 2011 .Acesta lauda" realizarile alesilor din anul care s-a scurs. Victor Ponta nu s-a impăcat cu Geoana, pe Elena Basescu a întepat-o bradul de Craciun, Emil Boc face ce zice seful, Elena Udrea e mindra de "frunzele" bradului luate din fonduri UE, iar presedintele Traian Basescu le urează romanilor sa traga "la plugul tarii pin la culmile rabdarii".

Plugusorul politic:


Victor Ponta: Bradulet bradut dragut / Ninge peste tine / Hai cu mine la partid / Unde-i cald si bine / Cu beteala o sa te-mbrac si-o sa luminezi / Dar cind pune mina Geoana, vreau sa-l curentezi.


Elena Basescu: Asta nu e bradul tau/ Este a lu\' tata / Toata tara e a lui / Nu ti-l dau si gata / Ce-i cu coafura ta? / Ete arati ca dracu / Ete-al dracului boschet / M-a-ntepat cu acul. Hai copii la sanius, cu manusi si fesuri / Sa ne dam pe derdeluº si s-avem succesuri.


Corneliu Vadim-Tudor: Bradulet cu ramuri multe, ce porti urma de topor / Te-au taiat din virf de munte, mafia padurilor. Tradători de neam si tars / Toti suntem de-aceeasi teapa / As ciopli cu dintii bradul, sa va trag cu el in teapa. Unde-s porcii si mojicii, sa le fac o uratura? / Sa le dea Domnul pe masa, ce scot eu acum pe gura!


Traian Basescu: Dragi romani, gospodari si oameni buni / Eu v-am inhamat pe toti, cu bunici si cu nepoti / Sa trageti la plugul tarii, pin\' la culmile rabdarii / Iara eu sa-l tin de coarne, nu cumva sa se rastoarne / De veti vrea sa rupeti jugul / sa ramin singur cu plugul. Eu pocnesc din bice "poc" si indata apare Boc / Va dubleaza TVA-ul si la toti va piere maul / Va mai taie si din ratii, din pensii di alocatii.


Emil Boc: Aho-aho, asa a zis seful / Asa facem noi mereu / Eu sa fac ce zice dinsul / Dar sa para c-am zis eu. Chiar pe linga bradul asta, conform unor parametri / O sa treaca autostrada- 4000 de centimetri / Doar ca ne-a zis FMI-ul, conform vizitei recente / Sa taiem acuma pomul, cu 25 de procente / Insa tot incap sub ramuri vreo cinci bebelusi cind ploua / Iar mămicile ma scuipă si-mi arunca-n cap cu oua.


Elena Udrea: Aho-aho turitti si frati / Hai veniti sa vizitati / Brazii nostri minunati / Din gradina din Carpati. Asta-i brad cum altul nu e / Ca l-am luat cu fonduri UE / Fiecare ramurica, are cite-o frunzulica / Si fiecare frunzulea, cite-o su\' de mii costa / C-am platit proiect pe ea. Eu v-astept si-n noul an, in gradina lui Traian.


Dan Diaconescu: Aho-aho, buna seara mai baieti / Voi nici nu stiti ce pierdeti / Ia opreste plugul frate, c-avem exclusivitate / La multi ani, cinstita gazds, ia ss dsm sub brad o brazds / Cs mi-a zis mie Ogics, cs poate la o adics a trecut Cioacs pe-aici / Sin-angropat pe cine: Ghici! . Va doresc ca noul an, sa-l aveti senzational / Si la anu-n loc de pom sa-mpodobiti un tomberon. Porniti plugul mai flacai si minati pe domnii boi / Astia-s boi cu CNP -eu, membri in partidul meu.


Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.