Ultima oră

SPORT:Cosmin Olaroiu, liber de contract - Varianta Ghencea revine in actualitate

Ziarul de Vrancea
24 dec 2010 416 vizualizări
Dupa ce a castigat Cupa Stelelor din Qatar, Cosmin Olaroiu si-a incheiat, de comun acord, intelegerea cu Al Saad. Revenit in tara, antrenorul roman a laudat transferul lui Dica in Ghencea. "E foarte bine ca a venit la Steaua. Mi-am incheiat treaba, mi-am indeplinit obiectivele, sa vedem ce fac acum", a precizat tehnicianul. Una din posibilele viitoare destinatii ale antrenorului ar putea fi Steaua, echipa unde a fost mereu asteptat cu bratele deschise de catre patronul ros-albastrilor.

"Mi-am incheiat treaba in Qatar, mi-am indeplinit toate obiectivele, sa vedem ce fac acum. E foarte bine ca a revenit Dica la Steaua", a declarat Olaroiu la revenirea in tara.


"Este adevarat ca nu mai sunt antrenorul lui Al-Sadd, a fost o decizie pe care am luat-o de comun acord cu conducerea clubului. Despre Steaua nu vreau sa vorbesc, echipa are antrenor", a completat Olaroiu (pentru onlinesport).


In varsta de 41 de ani, Olaroiu este ultimul antrenor care a reusit sa aduca titlul in Bulevardul Ghencea. Alaturi de Mihai Stoica (coincidenta sau nu - revenit recent la Steaua), Oli a mai bifat si o semifinala de Cupa UEFA in 2006.



de Adrian Ilincescu HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.