Ultima oră

SPORT:Ultima isprava a lui Mutu - adevaratul motiv pentru care va fi dat afara de la Fiorentina

Ziarul de Vrancea
24 dec 2010 597 vizualizări
A revenit dupa o suspendare de noua luni (pentru consum de sibutramina), iar Fiorentina l-a asteptat pentru a rasplati increderea acordata.

Adrian Mutu va pleca, in ianuarie, de la formatia Viola dupa ce a reusit sa-l scoata din sarite inclusiv pe Sinisa Mihajlovic, unul dintre ultimii sai aparatori. Fotbalistul a stat foarte putin la petrecerea clubului de sfarsit de an, iar a doua zi nu s-a prezentat la antrenament motivand ca este inzapezit (l-a anuntat pe antrenor printr-un sms ca nu va participa), informeaza Fiorentina.it.


Dupa noua luni de suspendare, Mutu a revenit cu multa ambitie pe terenul de fotbal. I-a cucerit pe fani si pe oficialii clubului Viola prin determinarea pe care a aratat-o pe teren. Lucrurile pareau sa se aseze, in sfarsit, pentru Adrian dupa un an plin de scandaluri (pe langa episodul sibutramina, Mutu a iesit in prim plan si prin bataia pe care i-a aplicat-o unui chelner).


Atacantul roman a "reusit" insa sa strice totul intr-un timp foarte scurt. Saptamana trecuta, la petrecerea de Craciun a clubului a stat doar cateva minute, Adrian alegand sa plece in oras alaturi de cativa prieteni romani.


Lucrurile nu s-au teminat insa aici, Mutu absentand de la antrenamentul de a doua zi. Motivatia a fost una simpla si trimisa prin sms: a ramas inzapezit. Comportamentul fotbalistului l-a facut pe Sinisa Mihajlovic sa-si piarda increderea, iar la doar cateva zile distanta tehnicianul a anuntat ca Mutu va fi vandut in ianuarie.


Ultimele intamplari in care a fost implicat Adrian Mutu nu au fost, cel putin momentan, confirmate de catre conducerea formatiei Fiorentina. Cu toate acestea, ruptura dintre fotbalist si echipa din Serie A este una totala, Mutu urmand sa paraseasca Florenta la inceputul lui 2011.


De Adrian s-au interesat in ultima perioada Napoli, Galatasaray si formatii din SUA si Emiratele Arabe Unite.


de Adrian Ilincescu HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.