Ultima oră

Toni Neacsu, validat ca membru CSM

Ziarul de Vrancea
23 dec 2010 540 vizualizări
Lista celor 11 membri nou alesi in viitorul Consiliu Superior al Magistraturii (CSM), pe care se regaseste si presedintele Tribunalului Vrancea, judecatorul Adrian Toni Neacsu, a fost validata ieri de plenul Senatului.

Judecatorii alesi din partea curtilor de apel sint: judecator Dan Lupascu - 461 voturi; judecator Alexandru Serban - 383 voturi; judecator Nicolae Horatius Dumbrava - 313 voturi, iar din partea tribunalelor: judecător Adrian Toni Neacºu - 331 voturi. Votul senatorilor cu privire la validarea listei celor 11 membri a fost exprimat prin vot secret, cu bile. Din cei 137 de senatori, au fost prezenti la sedinta 124. Pentru validarea listei s-au pronuntat "64" si "impotriva" 60. Corina Dumitrescu, sotia deputatului Cristian Dumitrescu, nu se regaseste pe lista celor 11 membri. Cel mai probabil, de la inceputul anului viitor un alt judecator va prelua friiele Tribunalului Vrancea. (S.T.)


Consultari cu beneficiarii de microbuze scolare


Directorii celor cinci scoli care vor beneficia de microbuzele scolare alocate de minister au fost convocati ieri de Inspectoratul Scolar. "Este o sedinta tehnica, am vorbit despre inmatriculari, asigurari, tot ce este nevoie ca sa fie pregatiti pentru ca in luna ianuarie mijloacele de transport sa fie utilizate", a declarat inspectorul general Stan Rogoz. Directorii de la Liceul Teoretic "Duiliu Zamfirescu" din Odobesti, Scoala Garoafa, Scoala "Duiliu Zamfirescu" din Dumbraveni si scolile din Vidra si Poiana Cristei au obligatia de a-si pregati soferii pentru a lua in primire microbuzele. "Generalul" Rogoz a mentionat ca tot ieri a participat la o videoconferinta cu ministrul Daniel Funeriu, unde s-au discutat obiectivele de investitii si verificarile necesare pentru a asigura corectitudinea lucrarilor, astfel incit acestea sa fie decontate. (G. D.)


Danemarca are nevoie de lucratori in ferme


Oferta de locuri de munca nu are prea mare cautare. Potrivit Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) la nivelul judetului sint vacante 83 de locuri de munca atitea cit erau si saptamina precedenta. Cele mai multe sint in confectii, unde se cauta 34 de munictori necalificati, 39 de confectionari asamblori articole din textile, un tehnician in industria textila, un croitor si doua calcatorese lenjerie. Se mai cauta si doua femei de serviciu,un operator calculator electronic , un asistent medical, un gestionar, dar si un instalator. La nivelul UE, doar Estonia si Danemarca au nevoie de forta de munca. Daca Estonia solicita trei ingineri, un manager proiect si un architect, Danemarca are nevoie de 50 de lucratori in ferme. Oferta de joburi este valabila pina la sfirsitul anului. Mai multe informatii se obtin la numarul de telefon 0237/224678. (S.T.)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.