Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
23 dec 2010 495 vizualizări
Barbat mort de frig

Un barbat din orasul Panciu a murit din cauza frigului din noaptea de marti spre miercuri. Politistii si medicii au fost sesizati despre faptul ca pe strada Bicaz din localitate se afla un barbat intins pe caldarim. Stefan A., 59 ani, a fost gasit in stare de hipotermie. Acesta a fost transportat la Spitalul Panciu unde a decedat dupa citeva ore. (D. C.)


Dumbraveni: Accident din cauza prioritatii


Marti seara, pe E 85, s-a produs un accident rutier in care au fost implicate trei masini. Politistii au stabilit ca Ionel A., 50 ani, din comuna Dumbraveni, in timp ce conducea un Chevrolet, nu a acordat prioritate de trecere unei masini Cielo care circula regulamentar. în urma impactului autoturismul Daewoo a fost proiectat pe contrasens unde a fost lovit si de un VW Golf. O femeie aflata in Cielo a fost ranita. (D.C.)


Recidivist la furat de lemne


Un barbat de 55 de ani din Sihlea a "insistat" sa ajunga in Penitenciar, dupa ce a comis mai multe furturi de lemne. Sandu Cocoras, recidivist, a fost trimis in judecata pentru infractiuni la regimul silvic dupa ce, in perioada mai- octombrie 2010, a taiat si sustras mai multi salcimi de pe raza Ocolului Silvic Dumitresti. Acesta a fost prins intorcindu-se cu caruta plina de arbori furati. Dupa a treia sanctiune, procurorii i-au intocmit dosar penal. Cocoras mai are de executat un rest de pedeapsa de 246 de zile, de la o condamnare anterioara, tot pentru furt de lemne. (G. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.