Ultima oră

Miss Extrem 2010, frumusica de numai 14 ani

Gabriela Draghici
20 dec 2010 2013 vizualizări
Zece din cele mai frumoase fete ale judetului au concurat vineri seara la Miss Extrem

Ca in fiecare an, cu o saptamina inainte de Craciun, Clubul Extrem din Focsani organizeaza concursul Miss Extrem. Vineri seara, la cea de-a VI-a editie, zece frumoase domnisoare s-au intrecut pentru rivnita coronita. Dupa mai multe probe, in care candidatele au trebuit sa-si demonstreze calitatile, preferata juriului si cea care a obtinut titlul de Miss Extrem 2010 a fost Madalina Trifan, in virsta de doar 14 ani, eleva la Liceul de Muzica si Arte Plastice "Gh. Tattarescu". Locul II a mers catre Raluca Aga, eleva la Liceul cu Program Sportiv, iar locul III a fost adjudecat de Cristina Voicu, eleva la Liceul de Arte "Gh. Tattarescu", o "veterana" a podiumului, cu numeroase premii de Miss la activ. Pe parcursul concursului, concurentele au trebuit sa faca fata probelor de atitudine, cea a tinutei de seara si preferata baietilor, proba de lenjerie intima, desfasurata pe ritmuri de dubstep. Ultimul "obstacol" pe care au trebuit sa-l infrunte, proba "spontaneitatea raspunsului", in care juriul le-a adresat intrebari, le-a dezechilibrat la propriu pe frumoasele domnisoare. Concurenta cu numarul 1, Raluca Aga, a "intristat" publicul prezent, cind la intrebarea "Citi ani are Mos Craciun" a raspuns ca acesta... nu exista. Madalina Trifan a preluat titlul si coronita de la Miss Extrem de anul trecut, Madalina Pamfile, impreuna cu premiul, un card de intrare libera in Club Extrem pentru un an, un contract de modelling pe un an cu o agentie de organizari evenimente si modele, un card de intrare libera la un centru spa din Focsani si suma de 800 de lei. Dupa ce fetele au destins atmosfera si tocurile lor au rasunat in tot clubul, a venit rindul lui DJ Miky Love sa conduca petrecerea. Aflata pentru prima data in Focsani, Miky Love este singura femeie DJ din Romania care mixeaza la platane in bustul gol, spre deliciul publicului de sex masculin. (Gabriela DRAGHICI)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739421 zile, 3 ore, 26 minute, 1 secunda
la 14 ani a spart Extremul. mare realizare !ce viitor luminos are tara !
, acum 739421 zile, 3 ore, 26 minute, 1 secunda
Dorobantiul te asteapta, fata!
, acum 739421 zile, 3 ore, 26 minute, 1 secunda
Bravo Suzi! esti fenomenala! :*
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.