Ultima oră

ESENTIAL:Sorina Placinta: Doar ancheta institutiilor abilitate poate stabili daca fiul meu a actionat in legitima aparare sau a comis o greseala

Ziarul de Vrancea
7 dec 2010 436 vizualizări
Sorina Placinta a afirmat marti ca doar Justitia poate stabili daca fiul sau Andrei, implicat luni noapte intr-un incident armat in Capitala, "poate stabili daca a actionat in legitima aparare sau a comis o greseala".

"Doar ancheta institutiilor abilitate poate stabili daca el a actionat in legitima aparare sau a comis o greseala", spune fostul ministru al Tineretului, intr-un comunicat de presa emis pentru "o informare corecta a opiniei publice".


"Andrei Razvan este un tanar responsabil, de 20 de ani. In cazul in care vor fi demonstrate informatiile prezentate public, el va raspunde pentru ceea ce s-a intamplat", spune parlamentarul PDL.


In comunicat, senatorul Sorina Placinta isi exprima increderea in Justitie: "Cred in justitie, cred in principiul ca legea se aplica tuturor, cu aceeasi unitate de masura. Crezul meu in acest principiu reprezinta singura mea implicare politica in acest incident".


Andrei Placinta este anchetat de Politie dupa ce a fost implicat luni noapte intr-un incident armat petrecut pe Strada Berzei din Capitala. O persoana a fost transportata la spital in urma altercatiei.


Fiul parlamentarului PDL s-a luat la cearta in mijlocul strazii cu iubita sa, pe care ar fi lovit-o de mai multe ori. Un trecator, care a vazut intreaga scena, a incercat sa intervina.


Tanarul s-a urcat in masina si l-a lovit pe trecator, acesta fiind transportat ulterior la spital, cu piciorul rupt. Un alt barbat a incercat sa aplaneze conflictul izbucnit si a tras mai multe focuri de arma. Andrei Placinta (20 ani) s-a ales cu doua rani superficiale, fiind internat intr-un spital din Capitala.



de R.M. HotNews.ro



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.