Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
1 dec 2010 475 vizualizări
Bacinschi joaca alba-neagra cu proiectul transferul actiunilor

Cum a introdus proiectul cedarii actiunilor CUP de la CL la CJ pe ordinea de zi, tot asa l-a si retras! Primarul Decebal Bacinschi s-a razgindit a doua oara in privinta proiectul si asta din cauza ca acordurile organismelor interne si internationale nu au ajuns la Primaria Focsani. Practic, atentionarile democrat liberalilor cu privire la obtinerea avizelor de la BEI, BERD sau Ministerul Finantelor Publice s-au adeverit, desi initial edilul preciza ca nu are nevoie de ele. Numai ca mingea la fileu aruncata de neseriozitatea primarului Decebal Bacinschi in cazul cesionarii actiunilor catre Marian Oprisan, fara plata, nu a fost folosita de PDL. Bacinschi a precizat ca a introdus pe ordinea de zi proiectul transferului CUP fiind convins ca pina la ora sustinerii sedintei, 16.00, vor veni toate acordurile necesare trocului pe seama majoritatii actiunilor, 60,66%, din capitalul social SC CUP SA Focsani catre Consiliul Judetean. (I. C.)


Program de week-end la Spital


Vrincenii care vor avea nevoie de asistenta medicala, astazi, de Ziua Nationala a Romaniei, se vor putea adresa doar Serviciului de Ambulanta Judetean si Unitatii de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Focsani. Asta deoarece de 1 Decembrie asistenta medicala se va asigura ca in zilele de week-end. Asa se face ca toate cabinetele din ambulatoriul integrat Spitalului vor fi inchise, iar in unitate se va lucra ca simbata si duminica, cind in sectii cadrele fac de garda. (R. M.)


Casa-muzeu de la Birsesti, deschisa de 1 Decembrie


Colectionarul popular de la Birsesti, Costica Besa, asteapta astazi cu prilejul sarbatoririi Zilei Nationale vizitatori la Muzeul "Radacina Vrancei". "Pentru cei dornici, asiguram ca muzeul nostru este deschis pe 1 Decembrie. Vizitatorii pot vedea in casa-muzeu diferite exponate si imagini din primul si cel de al doilea Razboi Mondial. Obiecte de lupta si decoratii, dar pot asculta si povesti de vitejie ale Armatei Romane. De asemenea, avem expuse diverse obiecte traditionale ale mesterilor populari", ne-a declarat Costica Besa, fondatorul Muzeului Radacina Vrancei de la Birsesti. (D. G.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.