Ultima oră

Info-Educatie

Gabriela Draghici
26 nov 2010 657 vizualizări
Vacanta de o zi pentru elevi

Elevii se vor bucura de o zi libera, cu ocazia primului cerc pedagogic din acest an scolar, desfasurat astazi. Astfel, la toate gradinitele, scolile si liceele din judet, profesorii se vor reuni, intr-o incercare de a imbunatati procesul de invatamint pe care il deruleaza, prezentindu-si proiectele didactice. Cel de-al doilea cerc pedagogic este programat pentru 11 aprilie 2011, ocazie cu care cadrele didactice vor zugravi metodele interactive utilizate in activitatile alese sau optionale. Vor fi organizate cercuri pedagogice pe toate disciplinele, vor exista dezbateri si activitati cu caracter demonstrativ, profesorii de limba engleza participind chiar si la o intilnire cu editurile de carte in limba engleza. (G. D.)


Un bal de poveste la Scoala Postliceala Sanitara "Carol Davilla"


Cenusareasa, Frumoasa si Bestia, Printul si Printesa, deghizati in Catalin Botezatu si Bianca Dragusanu si multe alte personaje de poveste isi vor face loc astazi, de la ora 18.00, pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor, cu prilejul Balului Bobocilor. 10 fete si 10 baieti ai Scolii Postliceale Sanitare "Carol Davilla" se vor lua la intrecere pentru titlul si trofeul de Miss si Mister Boboc. Proba de zi, cea de karaoke, proba de originalitate si proba speciala in care participantii vor prezenta un dans special intre asistente si microbi, va face din balul de anul acesta o noapte de neuitat. Nici organizatorii nu vor fi trecuti cu vederea, pregatind pentru final un moment cu adevarat "mitologic", in care fiecare dintre acestia vor reprezenta un zeu din Olimp. Petrecerea va continua la Vox. (G. D.)


"Mos Craciun European" cauta finantare


"Mos Craciun European", proiectul tinerilor consilieri locali focsaneni, isi va primi "cadoul", alocarea sumei de 2.600 de lei, din bugetul municipiului Focsani pe anul 2010, pentru sustinerea acestuia. CLT se pregateste pentru organizarea proiectului devenit deja traditie, care se va desfasura in decembrie. Evenimentul consta intr-o competitie intre licee, in care Mos Craciun premiaza echipa care reprezinta cel mai bine tara europeana care ii va fi repartizata in cadrul concursului. (G. D.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.