Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
17 nov 2010 621 vizualizări
Odobesti: MinoUn tinar din Botosani a fost retinut de politisti, fiind acuzat de 14 spargeri date in perioada mai-noiembrie 2010. Ovidiu C., 30 ani, este acuzat de spargerea mai multor locuinte din Cirligele, Jaristea, Bolotesti, Brosteni si Odobestiri prinsi la ciordit

Acesta a furat bani, bijuterii si bunuri, in valoare de circa 50.000 lei. Tinarul a fost retinut pentru 24 de ore, urmind sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva. Politistii au prins alti hoti care actionau in Odobesti. Astfel, oamenii legii au surprins in flagrant trei minori, doi din Reghiu si unul din Andreiasu, care au spart casa unei femei din Odobesti. Minorii au fost predati in Centrul de Primire a Copilului Delicvent si din Strada din Municipiul Focsani. (D. C.)


Adjud: Scandalagiul cutitar, linistit dupa gratii


Tinarul din Adjud care a provocat un scandal la un bar din oras a fost retinut. Alin R., este acuzat de ultraj si port ilegal de cutit. Duminica, acesta a amenintat cu o sticla sparta consumatorii dintr-un bar si a infipt un cutit intr-o masa din local. Tinarul a fost retinut si introdus in arestul IPJ Vrancea. Acesta va fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva . (D. C.)


Tulnici: Si-au dat in cap pe ulita


Un barbat din comuna Tulnici a fost batut pe strada de un consatean. Politistii spun ca Ionel U., 44 ani, s-a prezentat la dispensar dupa ce a fost lovit in zona capului de Dumitru T., 37 ani. Agresiunea a avut loc pe fondul unui conflict spontan produs pe o ulita din satul Coza. Agresorul i-a dat mai multi pumni in zona capului oponentului sau. (D. C.)


Si-a amenintat adversarii cu o drujba


Gabriel Munteanu, de 20 de ani din Brosteni va da socoteala in fata judecatorilor pentru ca, pe 20 iunie, a fost gasit de politisti amenintind mai multi consateni cu o drujba. Fapta s-a petrecut pe terasa unui bar din localitate dupa ce, chiar cel in cauza, baut fiind, sunase politistii pe 112. Barbatul a reclamat ca fusese agresat, dupa care s-a dus acasa, a luat o drujba si s-a intors sa se razbune. A fost oprit la timp de politisti. Si un tinar de 16 ani din Focsani a fost trimis in judecata pentru savirsirea infractiunii de furt calificat, tot din cauza unei drujbe. In primavara, Danut F. a intrat prin efractie intr-un autocamion de unde a sustras o drujba in valoare de 800 de lei. Pus in fata probelor, hotul a recunoscut faptele. (G. S.)


Trimisi in judecata pentru ca au condus bauti


Eugen M., de 53 de ani din Brosteni a recunoscut in fata procurorilor ca a baut 2 litri de bere apoi s-a urcat la volan. A fost gasit de politisti pe raza comunei Reghiu, pe 16 iunie, cu o alcoolemie de 1,35 grame la mie dupa recoltarea probelor biologice. Cu citeva zile mai devreme, Dumitru D., de 26 de ani din Odobesti a fost depistat conducind cu o alcoolemie similara. Ambii au fost trimisi in judecata pentru conducerea pe drumurile publice a unui autoturism, sub influenta bauturilor alcoolice. (G. S.)


Copil de un an oparit din neglijenta


O fetita de numai un an din Cosmesti, judetul Galati, a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Focsani dupa ce, in urma cu trei zile s-a oparit cu apa fierbinte. Parintii copilei spun ca aceasta a tras din greseala de o cana in care se afla apa fiarta iar aceasta i s-a varsat pe piept. Din fericire, ranile sint usoare, asa ca micuta va fi externata, cel mai probabil, in cursul zilei de azi. (G. S.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.