Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
16 nov 2010 692 vizualizări
Adjud: Scandal la bar

Un tinar adjudean a facut un scandal monstru la un bar din oras. Politistii ajunsi la fata locului au identificat in incinta barului un tinar, Alin R., 23 ani, aflat sub influenta bauturilor alcoolice care avea in mina stinga o sticla sparta. Acesta ii ameninta pe cei din bar, dar a fost potolit repede de politisti. Gestionara barului le-a predat politistilor o lama de cutit cu o lungime de 14 centimetri pe care scandalagiul a infipt-o intr-o masa din local. Tinarul s-a ales cu dosar pentru ultraj si port ilegal de arma alba. (D. C.)


Vrincioaia: A cazut din pod si a murit


Un batrin din comuna Vrincioaia a murit duminica dupa ce a cazut din pod. Primarul Ion Dantis a fost cel care a anuntat politia despre decesul lui Ion C., 76 ani. In urma cercetarilor s-a stabilit ca batrinul s-a urcat in podul casei, s-a dezechilibrat si a cazut lovindu-se la cap. Politistii cerceteaza imprejurarile in care a murit si un barbat din Panciu. Jan A., 60 ani, a fost gasit decedat in curtea casei. (D. C.)


Garoafa: Cu masina intr-un cap de pod


O femeie din Bacau a fost victima unui accident rutier produs la Garoafa. Politistii au stabilit ca Gabriela M., 50 ani, aflata la volanul unui Ford, a pierdut controlul volanului si s-a izbit de un podet. Politistii au stabilit ca accidentul s-a produs din cauza oboselii si a imprudentei la volan. (D. C.)


Naruja: Batrin trimis in judecata


Ion L., de 78 de ani din Naruja va ajunge in fata instantei, dupa ce un vecin l-a acuzat ca batrinul i-a taiat patru arbori din proprietatea sa. Prejudiciul constatat de specialistii de la silvic a fost de peste 1.000 de lei, insa cel pagubit nu s-a constituit si parte civila. Fapta s-a petrecut in luna decembrie 2009. (G. S.)


Tifesti: Calcata de caruta


O femeie din comuna Tifesti a fost victima unui accident nefericit in week-end. Florica L., 47 ani, a incercat sa se urce in caruta, dar s-a dezechilibrat si a cazut in fata acesteia. Atelajul a trecut peste femeie, care a fost ranita destul de rau. Victima a ajuns la Spitalul Judetean in stare grava. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.