Ultima oră

ESENTIAL: Presupusul autor al asasinatului de la Piatra Neamt a fost prins

Ziarul de Vrancea
15 nov 2010 358 vizualizări
Cristian Chilat, presupusul autor al asasinatului de la Piatra Neamt, a fost prins, luni dupa-amiaza, de politisti, transmite Mediafax. Chilat, zis "Falău", este suspectat ca l-a impuscat mortal duminica, intr-o cafenea din centrul municipiului Piatra Neamt, pe Gheorghita Mararu, cunoscut membru al unei grupari interlope.

Barbatul a fost prins in judetul Neamt si va fi dus la Parchet pentru audieri.


Cristian Chilat a fost cautat de sute de politisti din Neamt si din judetele limitrofe, care au instituit filtre pentru prinderea barbatului.


De asemenea, Chilat a fost dat in consemn la toate punctele de frontiera din tara si au fost distribuite fotografii ale urmaritului atat politistilor, cat si jandarmilor.


Gheorghita Mararu (32 ani), impreuna cu prietena sa, si fratele acestuia, Bogdan (36 ani), stateau la masa, duminica la pranz, intr-o cafenea din Piatra Neamt. La un moment dat, in local a intrat Cristian Chilat (40 ani), zis "Falau", care a scos pistolul si l-a impuscat de patru ori pe Gheorghita Mararu si de doua ori pe fratele acestuia, dupa care a fugit.


Incidentul, petrecut sub privirile ingrozite ale celorlalti consumatori, a fost inregistrat de camerele video de supraveghere aflate atat in interiorul, cat si in exteriorul localului.


Mararu a suferit patru plagi impuscate, trei in zona inimii si una in abdomen. Medicii i-au acordat primul ajutor, insa acesta nu a supravietuit.


Bogdan Mararu a fost impuscat de doua ori in abdomen si a fost dus cu ambulanta la Spitalul Judetean. El a fost externat luni dimineata.



de I.R. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.