Ultima oră

POLITICA:Crin Antonescu: Basescu a fost adus la putere de efectele regimului Iliescu-Nastase.

Ziarul de Vrancea
5 nov 2010 408 vizualizări
Ca procuror, Ponta nu a reusit sa prinda pe nimeni, nici macar pe Traian Basescu

Traian Basescu a fost adus la putere de efectele regimului Iliescu-Nastase, in care Victor Ponta, desi "mai mititel", nu a reusit in calitate de procuror si sef al Corpului de Control al Guvernului sa-l prinda nici macar pe Traian Basescu, a declarat vineri liderul PNL, Crin Antonescu, intr-unul dintre cele mai dure atacuri la adresa social-democratilor din ultima perioada.

"Traian Basescu a fost adus la putere, inainte de toate, de lacomia, de clientela, de hotia, de demagogia PSD, a regimului Adrian Nastase. A regimului Iliescu-Nastase. Ponta, mai mititel, dar acolo. Ponta se tot lauda ca e un procuror tanar. In calitate de procuror si sef al Corpului de control al lui Adrian Nastase nu a prins pe nimeni, nici macar pe Traian Basescu", a spus el, la Liga alesilor liberali.


Crin Antonescu a sustinut ca ceea "ce a facut PSD in aceasta tara l-a adus la putere pe Traian Basescu": "PSD, vulnerabilitatile sale, dosarele sale, slabiciunile sale, oamenii sai santajabili, tradarile din PSD" au generat succesul actualului presedinte pe scena politica.


Liderul PNL a argumentat ca cei care "l-au facut a doua oara presedinte" pe Basescu au provenit tot din randurile PSD si a exemplificat cu nume precum Gabriel Oprea, Cristi Diaconescu sau Marian Sirbu.


"PSD a reusit sa-l mai aduca o data pe Traian Basescu si pe aliatii sai la putere. Ceea ce fac cu Romania Traian Basescu si cu oamenii sai risca acum sa-i aduca la putere pe cei din PSD", fapt care nu poate fi impiedicat decat de PNL, a spus el.


Crin Antonescu a spus ca PNL trebuie sa fie "un partid de mase", nu in sensul de a avea milioane de membri, "ci in sensul in care trebuie pe cat posibil sa umblam din casa in casa, din poarta in poarta si sa discutam cu oamenii, sa le spunem ca se poate".


"Nu mergem la guvernare cu PDL, oferta lui Basescu pentru noi este sa furam impreuna"


Presedintele PNL a precizat formatiunea sa nu va merge la guvernare alaturi de "PD-ul domnului Basescu", intrucat oferta lui Traian Basescu este de a "fura impreuna", alaturi de "corifeii jafului" din PDL, potrivit Mediafax.


"Nu mergem si nu vom merge la guvernare cu PD-ul domnului Basescu in conditiile domnului Basescu, pentru ca oferta lui nu e de a face impreuna reformele necesare, ci oferta lui este de a fura impreuna. Ne ofera doar posibilitatea ca unii dintre noi sa se imbuibe alaturi de corifeii jafului, coruptiei, debandadei in care se afla azi Romania pedelista, ori PNL nu are interes sa faca asta", a spus Antonescu.


Liderul liberal a precizat ca PNL este gata oricand sa dea mana, sa stea la masa si sa discute cu orice forta politica in stare sa faca reforma statului roman.


"PNL conlucreaza cu orice forta politica apta si interesata sa faca reforme fundamentale, sa avem o legislatie pe care sa o respectam si care sa garanteze stat de drept, sa ofere sanse de prosperitate ale economiei, iar gestionarea banului public sa se faca in interes public", a spus Antonescu.




de R.M. HotNews.ro



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.