Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
5 nov 2010 605 vizualizări
Firmele vrincene, premiate in Capitala

Astazi, o delegatie formata din reprezentanti ai intreprinderilor mici si mijlocii din judet va fi prezenta la Bucuresti. Aici se va desfasura reuniunea nationala de premiere a celor mai profitabile societati din tara in anul 2009, care se regasesc in topul realizat de Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii (PIMM). Festivitatea va avea loc la Palatul Parlamentului si va reuni sute de reprezentanti ai celor mai "potente" financiar firme din Romania, care sint incluse in acest top. Delegatia vrinceana va fi condusa de Ion Roman, presedintele PIMM Vrancea, care a selectat 200 de firme vrincene pentru acest top. (M. B.)

Membri Propact, la munca in Franta


Opt vrinceni din Vidra, membri ai sindicatului Propact, au plecat ieri inspre Franta pentru a munci in domeniul viticol. "Sindicatul nostru a demarat un parteneriat de colaborare cu un sindicat similar din Franta la inceputul acestui an. Azi (ieri n.r.) a plecat o echipa de opt muncitori inspre Bordeaux urmind ca in viitorul apropiat sa mai plece alte trei echipe", ne-a declarat Costel Ichim, liderul Propact Vrancea. La rindul sau, Viorel Anca, unul dintre vrincenii plecati catre hexagon spune ca a mai fost o data. "Mergem si noi spre orizonturi mai bune, ce sa facem aici? Eu sint singurul dintre cei opt care mergem acum spre Bordeaux, iar patronul ne-a spus ca de munca este", a declarat Viorel Anca. Pentru muncile viticole prestate, localnicii din Vidra vor fi platiti cu 9,40 euro pe ora, iar programul va fi de opt ore pe zi. (S. T.)


Un candidat pentru sefia Spitalului Odobesti


Ec. Florin Monac, de 31 ani, va candida pentru postul de manager al Spitalului Orasenesc Odobesti. Acesta se va inscrie la concursul organizat de consiliul de administratie pe 12 noiembrie, pentru a putea astfel duce la bun sfirsit proiectele initiate deja la nivelul spitalului. "Ma voi inscrie cu siguranta la concurs", ne-a spus Florin Monac. Acesta a preluat, prin detasare, functia de conducere dupa ce Spitalul din Odobesti a ajuns in subordinea Primariei. Florin Monac se ocupa, inainte de a ajunge manager de spital, de finantele Primariei, fiind economist la Biroul Buget Finante. Ramine de vazut daca Florin Monac va fi singurul candidat pentru acest post in conditiile in care astazi este ultima zi de depunere a dosarelor de participare la concurs. Concursul va consta in proba scrisa, prezentarea unui proiect de management si sustinerea unui interviu. (R. M.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739412 zile, 21 ore, 57 minute, 41 secunde
E ca si cum ai face armata la marina la Brasov si la vanatori de munte la Constanta !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.