Ultima oră

Mini Stiri

Ziarul de Vrancea
5 nov 2010 556 vizualizări
Nereju: Casa in flacari in virful muntelui

O casa din comuna Nereju a fost curpinsa de flacari in cursul zilei de miercuri. Pompierii locali si cei de la Statia Vidra s-au deplasat la fata locului pentru a stinge focul. în urma incendiului a ars acoperisul casei, confectionat din lemn, pe o suprafata de 60 mp. Pompierii nu au stabilit pina acum cauza producerii incendiului. (D. C.)


Focsani: Bolnav dus pe brate la ambulanta


Un echipaj SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Focsani a intervenit pentru ca un bolnav sa poata fi transport la spital. Astfel, la solicitarea echipajului de ambulanta, cei de la SMURD au dus un barbat supraponderal, de 63 ani, din apartamentul sau, situat la etajul II al unui bloc de pe strada Constructorului pina la ambulanta. (D. C.)


Nereju: A refuzat recoltarea probelor motivind frica de ac


Pavel A., de 37 de ani din Nereju va raspunde in fata judecatorilor dupa ce procurorii vrinceni l-au trimis in judecata pentru refuzul de a i se recolta probele biologice. Barbatul a fost oprit in trafic pe 30 ianuarie si la etilotest a iesit o valoare de 0,46 grame la mie. Nerejeanul a refuzat recoltarea probelor biologice pe motiv ca i-ar fi frica de ac, lucru infirmat de procurori, barbatul avind la activ mai multe recoltari facute cu putin timp inainte de a fi oprit. (G. S.)


Focsani: A furat un iPhone furat si l-a vindut


Trei tineri, dintre care doi elevi la Colegiul Tehnic "Ion Mincu", au fost trimisi in judecata pentru furt si complicitate la furt. Marius M., de 18 ani din Timboiesti a sustras pe 17 martie din sala de curs, un iPhone apartinind unui coleg. In aceeasi zi, Marian H., de 19 ani, din Cosmesti, a sustras la rindul sau telefonul de la Marius M. si, cu ajutorul lui Alexandru V., de 19 ani din Bordesti l-a valorificat pe data de 21 martie. Bunul, in valoare de 2.000 lei, a fost recuperate, iar cei trei si-au recunoscut faptele. (G. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.