Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
4 nov 2010 571 vizualizări
Confectiile, din nou la putere

Peste 200 de locuri de munca ofera angajatorii vrinceni persoanelor care doresc sa lucreze in confectii. De asemenea, la nivelul judetului se mai cauta un director de institutie publica, un contabil, un gestionar depozit si un bucatar. Mai sint solicitati si cinci asistenti medicali generalisti si patru sudori. In cadrul Uniunii Europene la mare cautare sint medicii si muncitorii in agricultura. Asadar, Malta are nevoie de 200 de asistenti medicali si 20 de farmacisti, iar Slovenia solicita doi doctori specialisti. Nu in ultimul rind, Spania are nevoie de 400 de muncitori necalificati in agricultura. Oferta locurilor de munca este valabila in perioada 3-10 noiembrie. Mai multe informatii pot fi obtinute la sediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca. (S.T.)


Start la extinderi captare de apa CUP


Compania de Utilitati Publice SA Focsani va sustine saptamina viitoare sedinta tehnica de incepere oficiala a contractului de lucrari privind "reabilitarea si extinderea fronturilor de captare, aductiuni, statii de clorare, rezervoare si statii de pompare in aglomeratiile Odobesti, Marasesti, Panciu si Adjud". Sedinta tehnica de incepere oficiala a contractului va demara pe 10 noiembrie, ora 10.30, la Uzina de Apa Suraia. Contractul face parte din proiectul "Reabilitarea si modernizarea sistemului de alimentare cu apa si canalizare in judetul Vrancea", parte componenta a programului POS Mediu "" Axa prioritara I. (I. C.)


Directia de Dezvoltare are un "aproape" director


La proba scrisa a concursului pentru ocuparea functiei de director la Directia de Dezvoltare si Servicii Publice din subordinea Primariei Focsani, unicul candidat, Laurentiu Mocanu, a obtinut ieri nota de trecere, 8,50. Astazi, de la ora 14.00, in prezenta comisiei de evaluare din care fac parte viceprimarul Bogdan Matisan, Micsunica Baciu si Natasa Nemes, Mocanu va sustine si proba de interviu. Examinarea este formala, cel care a ocupat pina acum functia de director interimar fiind ca si numit. Laurentiu Mocanu ii urmeaza la sefia Directiei de Dezvoltare lui Filipache Sirbu, pensionat anul trecut. (I. C.)


Gripa se lasa asteptata!

Nici un vrincean nu a fost diagnosticat pina acum cu gripa. Cu toate acestea, racelile continua sa dea batai de cap persoanelor cu o imunitate scazuta. Asa se face ca pe parcursul saptaminii trecute, 1.450 de persoane au mers la doctor dupa ce s-au simtit rau. Astfel, 1.026 de pacienti sufereau de infectii acute ale cailor respiratorii superioare si altii 424 au aflat ca trebuie sa urmeze un tratament medical pentru a scapa de pneumonie. Cei mai afectati de capriciile vremii au fost copiii cu virsta cuprinsa intre 1 "" 4 ani. Asa se face ca 383 de copilasi au fost diagnosticati cu viroza respiratorie, iar altii 148 au aflat ca au pneumonie. (R. M.)







În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.