Ultima oră

Mihai Voicu, numarul doi in PNL, la zilele comunei Jaristea

Ziarul de Vrancea
31 oct 2010 3818 vizualizări
Manifestarile de sarbatoarea localitatii au fost sustinute din sponsorizari, dupa cum ne-a spus edilul Catalin Toma

Evenimentele prilejuite de zilele comunei Jaristea au adus in localitatea condusa de primarul PNL Catalin Toma un adevarat desant liberal, printre invitatii de simbata numarindu-se si deputatul Mihai Voicu, vicepresedinte si purtator de cuvint al liberalilor. Printr-o decizie a Biroului Politic liberal, Voicu a devenit la inceputul acestei luni numarul 2 in partid, fiind loctiitorul presedintelui Crin Antonescu in probleme organizatorice. De asemenea, Mihai Voicu este directorul executiv al campaniei din 2012, fiind de inteles astfel luarea pulsului politic din teritoriu prin prezenta de la Jaristea. Alaturi de el, de la zilele comunei nu au lipsit deputatul Nini Sapunaru, consilieri judeteni PNL, carora li s-au adaugat si vicepresedintele CJ, Mircea Diaconu, sau seful Culturii vrincene, Florin Micu Iliescu. Primarul din localitate se lauda ca in acest an manifestarile au fost sustinute financiar din sponsorizari, cuantumul acestora fiind tinut la secret de Catalin Toma. Insa, spune acesta, banii nu s-au ridicat la suma "fituita" de Marian Oprisan la Festivalul Bachus de la Focsani. "Asfaltam doi km de drum. Cu ceea ce am avut noi, n-as fi facut nici 500 metri. Peste sumele adunate din sponsorizari am mai pus si noi 10.000 euro. Manifestarile au cuprins lansari de carte, concursuri pe biciclete pentru cei mici, premierea a 15 cupluri care au implinit 50 de ani de casatorie neintrerupta si o degustare de vinuri, cu 29 de probe, toate din zona viticola a Jaristei. Concertul de incheiere a fost sustinut de Mioara Velicu, Dj Sava si Raluka, Catalin Crisan, Denisa si Corina Chiriac", ne-a declarat Catalin Toma, primarul din Jaristea. (Iulia CRETU)


Artistii juniori de la Kids Show, aplaudati la Jaristea


Cu prilejul Zilelor comunei Jaristea, prichindeii de la Kids Show Production au "inundat" scena cu energie si voie buna, tinind in priza publicul prezent pret de mai bine de doua ore. La schimb, talentatii copii Iulian Gelu Potop, Marilena Papuc, Nicoleta Potop si Francesca Maria Gheorghe au fost recompensati cu ropote de aplauze. Gemenele trupei "Diaden" au incheiat programul cu un recital in care au cintat in premiera o piesa etno, care i-a scos la dans pe cei veniti. Micile artiste au fost apreciate si de cintaretul Catalin Crisan, care a concertat la eveniment, ocazie cu care au "negociat" in vederea colaborarii pentru o viitoare piesa. (G. D.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739402 zile, 21 ore, 12 minute, 48 secunde
bv domn primar !!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.