Ultima oră

LIFE:Faze tari: A murit dupa ce a facut sex cu un magar imbracat cu chiloti de dama si papuci!; Cum rade un cocalar de o tocilara

Ziarul de Vrancea
30 oct 2010 1224 vizualizări
A dat McDonald's in judecata pentru ca s-a ingrasat si a castigat 11.500 de euro

A murit după ce a făcut sex cu un măgar imbrăcat cu chiloÃi de damă ºi papuci!


Un bărbat din Portugalia a sfarºit tragic după ce ºi-a pus in practică fanteziile sexuale. Acesta a ravnit la un măgar, a făcut sex cu el ºi apoi a murit după ce proprietarul animalului i-a tăiat gatul cand a aflat ce s-a intamplat. Jaime Pires, in varstă de 68 de ani a fost descoperit purtand chiloÃi de damă ºi papuci. Localnicii il ºtiau pe bărbat pentru fanteziile sale sexuale dar ºi pentru că a fost acuzat recent că a violat mai multe găini. Proprietarul măgarului a fost arestat, deºi susÃine că nu el l-a omorat pe zoofil. Russo, animalul abuzat de Jaime Pires, era măgarul preferat al stăpanului său, informeaza Cancan.


ªi-a omorat copilul pentru că a deranjat-o in timp ce juca Farmville


DependenÃa de calculator ºi internet nu numai că-i face pe oameni să uite de vieÃile lor, dar uneori provoacă ºi drame incredibile. O tanără din Jacksonville, SUA, care-ºi petrecea zilele jucand Farmville pe Facebook, ºi-a ucis copilul pentru că o deranja de la joc. O tanără de 22 de ani din oraºul american Jacksonville, Alexandra Tobias, a ºocat recent o lume intreagă. Deºi mamă a unui copil de doar trei luni, femeii nu-i păsa de bebeluº ºi-ºi petrecea zilele pe internet, jucandu-se pe diverse reÃele de socializare. într-o zi, deranjată că micuÃul a inceput să plangă tocmai cand ea incepuse să-ºi culeagă roadele de la ferma virtuală din jocul Farmville, pe reÃeaua de socializare Facebook, femeia l-a luat pe băieÃel ºi l-a zguduit atat de tare, incat i-a rupt gatul acestuia. Alexandra Tobias a declarat anchetatorilor că l-a zgalÃait de cateva ori pe cel mic, in speranÃa că acesta se va opri din plans ºi se va liniºti. Criminala, căreia familia ii reproºase de mai multe ori că iºi neglijează copilul din cauza jocurilor pe internet, riscă acum inchisoare intre 25 ºi 50 de ani, deºi procurorii ii doreau pedeapsa cu moartea, precizeaza Libertatea.


Sex in fundul curÃii intre o poºtăriÃƒă ºi un cioban


Cand pofta de una mică intrece jena, atunci apare sexul in locuri publice. Este ºi cazul următoarelor două personaje timiºorene, prinse in fapt in timp ce făceau sex aproape de Splaiul Nicolae Titulescu. IubăreÃii se aºezaseră comod pe o plapumă, ascunºi in spatele unor tufe din fundul unei curÃi părăsite de langă Splaiul Titulescu. Oamenii legii au aflat că femeia este poºtăriÃă de meserie, iar el este cioban. întrebată cum s-au cunoscut, femeia recent divorÃată a precizat că deodată i s-a făcut poftă de o partidă. L-a intalnit pe viitorul partener in zona Gării de Nord. Pe acesta l-a invitat la o bere, după care au trecut la fapte: sex la iarbă verde după tufiºuri, potrivit Click!.


Femeile petrec 5 zile pe an in faÃa oglinzii


Nu mai este o surpriză pentru nimeni faptul că femeile petrec minute bune in faÃa oglinzii pentru a se aranja de fiecare dată cand ies din casă. Dar cat timp investesc acestea in coafură ºi make up? Ei bine, cercetătorii britanici au aflat răspunsul: reprezentantele sexului frumos petrec, in medie, in faÃa oglinzii 5 zile pe an. Potrivit unui studiu realizat recent, britanicele folosesc ruj suficient cat să traseze o linie de la Londra pană la New York, 4000 de litri de fond de ten ºi mai mult de 16 milioane de rimeluri. Mai mult, peste 40% dintre acestea au spus că nici nu se gandesc să iasă din casă nemachiate, iar 19% preferă să iºi cumpere mai puÃină mancare ºi să consume bani pe produse pentru infrumuseÃare, anunta Libertatea.


Cum rade un cocalar de o tocilară!


Un elev care se crede foarte la modă incearcă să glumească pe seama unei colege de clasă. Băiatul, care pare mai degrabă un cocalar, pune muzică pe telefonul mobil ºi se rupe in figuri de dans in faÃa feteie care se chinuie să inveÃe. Incidentul are loc in timpul unei ore de curs, intr-o ºcoală din Romania ºi a fost inregistrat de colegii celor doi care nu pot face altceva decat să se amuze de ce se peterece in jurul lor, relateaza Cancan.


Unicul angajat, in concediu


Serviciul de EvidenÃă a PopulaÃiei din localitatea Targu Cărbuneºti, Gorj, care lucrează cu 70.000 de cetăÃeni, a fost inchis, zilele trecute, după ce unicul angajat al instituÃiei s-a imbolnăvit ºi a intrat in concediu medical. Pentru că Primăria nu are bani să plătească un inlocuitor, edilul a anunÃat că activitatea serviciului va fi reluată după ce angajatul se intoarce din concediu, informeaza Libertatea.


Un anatomist german vinde corpuri umane online


Guenter von Hagens, un anatomist german, vinde online corpuri umane dar ºi părÃi de animale. Bărbatul este recunoscut pentru expoziÃia sa de corpuri umane ºi părÃi ale acestora conservate. Magazinul său online care va vinde aceste "produse" se va deschide pe trei noiembrie. în colecÃia sa sunt incluse ºi bijuterii din bucăÃi de animale, conservate, transmite Cancan.


A dat McDonald\'s in judecată pentru că s-a ingrăºat ºi a caºtigat 11.500 de euro


Un fost angajat al lanÃului McDonald\'s din Brazilia a dat in judecată restaurantele fast-food, spunand că a pus pe el 25 de kilograme din cauza meselor gratuite ºi acum a devenit gras ºi nefericit. Judecătorii i-au dat caºtig de cauză ºi va primi suma de 11.500 de euro (10.000 de lire sterline). Brazilianul, in varstă de 32 de ani, a acuzat compania că din cauza meselor gratuite pe care le primea zilnic, a consumat prea multe calorii ºi s-a ingrăºat 25 de kilograme. Mai mult, el le-a spus magistraÃilor că s-a simÃit obligat să guste in fiecare zi din mancarea restaurantului pentru a se asigura că rămane la standarde inalte. Judecătorii i-au dat fostului angajat caºtig de cauză, iar celebrul lanà de restaurante fast-food are de plătit suma de 11.500 de euro, precizeaza Libertatea.


de C.B. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.