Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
30 oct 2010 523 vizualizări
Stiri pe scurt

Exproprieri la Reghiu


Ieri, in cadrul Comisiei de aplicare a fondului funciar din cadrul Prefecturii Vrancea a fost discutata propunerea de validare a masurilor stabilite de Comisia Locala a comunei Reghiu in vederea exproprierilor pentru DN2D unde au loc lucrarile de reabilitare pe tronsonul Focsani-Ojdula. Aceste masuri au fost luate pentru un numar de 90 de pozitii extravilan cu suprafetele din anexa hotaririi, pe diferite categorii de folosinta conform art.27alin.2 indice 1 in vederea scrierii partiale a titlurilor de proprietate. "Fiind indeplinite conditiile prevazute de lege pentru scrierea partiala a titlurilor de proprietate, membrii Comisiei Judetene au validat in cadrul aceleiasi sedinte masurile propuse", precizeaza biroul de presa al Prefecturii Vrancea. (D. G.)


S-au validat noi terenuri in proprietate


Membrii Comisiei judetene privind stabilirea dreptului de proprietate privata asupra terenurilor au analizat in cadrul sedintei de ieri procesele verbale privind solutionarea cereriilor intocmite de Comisiile Locale Ciorasti, Cotesti, Gologanu, Jaristea, Maicanesti, Marasesti, Movilita, Nereju, Odobesti, Ruginesti, Sihlea, Straoane, Vidra, Cimpuri, Nistoresti si Reghiu. în urma analizei a fost validat un numar de 22 de dosare din care cite unul din partea Comisiilor Locale Ciorasti, Gologanu, Maicanesti, Marasesti, Nereju, Sihlea, Straoane, Vidra, si Cimpuri. Cite doua dosare au fost avizate de la Odobesti, Ruginesti si Cotesti la care se adauga un numar de 7 dosare de la Movilita. "A fost respins totodata un numar de 12 dosare intocmite de comisiile locale din care la Ruginesti 3, la Vidra 7 si la Nistoresti si Reghiu cite unul. Alte 3 dosare apartinind Comisiilor Locale Vidra, Ruginesti si Jaristea au fost respinse", precizeaza oficialii Prefecturii Vrancea. (D. G.)


A murit lovit de un tren personal


Un barbat de 45 ani din Suraia si-a pierdut viata ieri dupa ce a fost lovit de tren. Politistii de la Transporturi Feroviare au fost anuntati de catre mecanicul trenului personal 6104 Tecuci "" Faurei despre faptul ca un barbat a fost surprins de tren pe calea ferata. Ajunsi la fata locului, oamenii legii au constatat ca este vorba de Petrica C., un barbat care, din primele verificari, se pare ca ar fi incercat sa traverseze calea ferata. Cercetarile sint insa continuate. Trupul barbatului a fost dus la SML Vrancea. (R. M.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.