Ultima oră

Horia Brenciu a inaugurat un nou club in oras

Gabriela Draghici
16 oct 2010 1533 vizualizări
Dupa ce a fost oprit de politie in drum spre Focsani, artistul a ajuns la sediul UPC, unde a impartit CD-uri si autografe celor prezenti u intilnirii cu publicul i-a urmat concertul care a inaugurat noua locatie destinata ascultatorilor de muzica live, Times Music Club

Focsaniul a rasunat aseara de sunete calde, pline de armonie si energie, la concertul lui Horia Brenciu. Cum fiecare particica din corpul nostru este un rezonator de sunete, pret de o seara, focsanenii s-au miscat in ritmul interpretului. Horia Brenciu este probabil prototipul artistului care percepe sentimentele publicului, iar muzica acestuia face legatura intre cuvinte si sentimente, intr-o contopire deloc egoista, a sa cu publicul. "Ma mulez foarte mult pe public, eu sint un om care asculta chemarea publicului. Eu consider ca publicul care sta in fata mea si cinta melodiile mele si aplauda, eu cred ca e jumatatea mea, muzicala cel putin. Asta cred, ca intr-un spectacol, publicul e jumatatea artistului", ne-a declarat, in exclusivitate, Horia Brenciu. Desi a fost oprit de politie in drum spre Focsani, intirziindu-i astfel aparitia la sediul UPC, unde urma o sesiune de autografe si CD-uri oferite gratis celor prezenti, artistul s-a aratat mai mult decit incintat de venirea pe plaiuri vrincene. "La Focsani am venit cu ginduri "¦ de foc, care ma incercau de ani de zile. Si astazi s-a zamislit orasul Focsani din foc si anii in care am asteptat sa vin aici. Orchestra mea cred ca a facut deja probele de sunet, e undeva prin oras si ma asteapta sa ne reunim sa pregatim playlist-ul si sa dam drumul concertului. Astazi este un fel de botez de foc si sper sa fie de bun augur", ne-a mai declarat acesta, cu putin inainte de concertul de la Times Music Club, din Cuza-Voda 64. Fanii lui Brenciu au venit, cu mic cu mare, sa faca poze cu artistul, sa-i stringa mina si sa-si arate aprecierea fata de muzica acestuia, care ii inspira la fiecare ascultare. Artistul a intimpinat admiratorii cu multa caldura, rabdare si prietenie. Cei mici au stat cuminti la poze, alaturi de parintii sfiosi, iar Horia Brenciu a impartit CD-uri cu autografe la fiecare in parte.


Show-ul ca nunta


Orchestra acestuia, care il acompaniaza in orice reprezentare live era deja la locatie, in pline repetitii, pregatind concertul. Intrebat de reporterii nostri la ce anume sa se astepte publicul in seara concertului, Horia Brenciu a raspuns energic. "Nu stiu, pentru ca nici eu nu stiu la ce sa ma astept. Este exact ca o casatorie, nu stiu daca ma intelegeti, e ca si cind eu imi propun sa am fericire 60 de ani dupa casatorie, dar se vor intimpla si anumite surprize de-a lungul drumului. Iubita ma fura si ma duce pe Himalaya, eu o fur si o duc in Pestera Ursului si asa mai departe. In special in spectacolul meu, exista multe surprize. Noi stim ce cintam dinainte, dar daca publicul va reactiona mai bine decit ma astept, atunci pot sa imi schimb playlist-ul". Aflat la prima sa vizita oficiala in Focsani, artistul spera ca vor urma si alte intilniri muzicale cu orasul. "Eu sper sa celebram frumos casatoria mea cu Focsaniul si ma bucur foarte mult ca am putut sa vin aici. Acum, sa vedem ce se va intimpla, miine s-ar putea ca anumiti focsaneni vor spune ca nu-l mai vor pe Brenciu, altii ar putea sa spuna ca Brenciu trebuie sa devina cetatean de onoare al Focsaniului. Deci, nu stim ce se va intimpla. Asteptam pina miine", s-a pronuntat artistul, in stilu-i caracteristic. Cu prilejul concertului s-a lansat si noul album muzical semnat Horia Brenciu, intitulat "37". Focsanenii au putut asculta melodiile cintate cu suflet de acesta, printre care amintim "Septembrie, luni" si "Lucruri simple". (Gabriela DRAGHICI)


E "Times" pentru concerte live


Cu prilejul vizitei artistului s-a inaugurat in premiera un loc destinat exclusiv devoratorilor de muzica buna, live si anume Times Music Club. Situat pe strada Cuza Voda nr. 64, linga Vama Focsani, clubul se anunta a fi unul de exceptie, cu show-uri pline de muzica de calitate. Incepind cu weekend-ul acesta, in fiecare seara de vineri, vor fi organizate concerte cu orchestra clubului, TMC Orchestra, iar simbata vor fi invitati de seama din tara si strainatate. Printre cei care ne vor vizita in curind sint "Depeche Mode Tribute", formatie din Italia care cinta doar cover-uri ale celebrei trupe Depeche Mode in toata Europa. Mai mult de atit, tot din strainatate sint asteptati si "Beatles Tribute". Alti artisti care cu siguranta vor umple salile la Times Music Club sint trupele Jukebox, Publika, care vor aduce un tribut consacratei formatii U2, Mandinga si vetereana trupa Iris. (G. D.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
, acum 739421 zile, 7 ore, 24 minute, 28 secunde
Stanica este recunoscut ca un mare falsificator de bauturi. Asa ca amatorilor le recomand maxima atentie la ce beau, atat alcoolice cat si racoritoare, cola, fanta, etc. Cumparati numai bauturi citeste integral
, acum 739421 zile, 7 ore, 24 minute, 28 secunde
Dece a fost ales restaurantul d.nei Placinta pentru nunta cu staif de astazi si nu a fost ales acest club select atita timp batrinul miliardar socru mare nu face parte din aripa PDL iar Sorina a ales citeste integral
, acum 739421 zile, 7 ore, 24 minute, 28 secunde
Deci tu zici ca nunta nu trebuia facuta la Fashion Center care e un hotel cu restaurant de 4 stele ci trebuia facuta in chestia asta de zero stele, care nici nu stiu cum sa-i zic. Ha, Ha.
, acum 739421 zile, 7 ore, 24 minute, 28 secunde
nu vreau sa fiu rautacioasa, insa mai documenteaza-te inainte sa scrii un articol! albumul se numeste "37"... altfel ce fel de ziarista esti!?!?daca nu, lasa-i pe altii..
, acum 739421 zile, 7 ore, 24 minute, 28 secunde
.....
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.