Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
15 oct 2010 480 vizualizări
Cirligele: Piroman trimis in judecata

Petrica Munteanu, 39 de ani, din Cirligele, va raspunde in fata instantei dupa ce in urma cu cinci luni a patruns fara drept in locuinta surorii sale si a aprins mai multe bunuri. Pe 28 mai, dupa ce consumase alcool in exces, barbatul si-a adus aminte de o cearta mai veche cu sora sa si a intrat in locuinta acesteia, unde s-a razbunat transformind in torte diferite obiecte. Barbatul a fost trimis in judecata pentru distrugere si viol de domiciliu. Partea vatamata a solicitat daune de 4.000 lei, dupa ce, in urma incendiului au ars 50 m.p. de acoperis, mobilier si bunuri de uz casnic. (G. S.)


Panciu: Femeie decedata in vie


O femeie din orasul Panciu a fost gasita moarta intr-o plantatie de vita de vie. Aurica B., 45 ani, a decedat in conditii necunoscute si a fost descoperita de niste zilieri care treceau prin zona. Oamenii legii au informatii ca femeia era o consumatoare frecventa de bauturi alcoolice. Cauza mortii va fi stabilita dupa necropsie. (D. C.)


Focsani: Inchis pentru ca nu a platit pensia alimentara


Un barbat din comuna galateana Matca a ajuns dupa gratii dupa ce a uitat sa plateasca pensia alimentara. Politistii din Panciu l-au prins pe Dumitru I., 36 ani, urmarit national. Acesta este condamnat pentru savirsirea infractiunilor de abandon de familie, dar si refuz de recoltare a probelor biologice. Faptele au fost comise in judetul Galati. Barbatul a fost incarcerat la Penitenciarul Focsani. (D. C.)


Garoafa: Au mincat ciuperci otravitoare


Doi batrini din Garoafa, sot si sotie, au ajuns miercuri dupa miezul noptii la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani dupa au mincat ciuperci. Cei doi pacienti au ajuns cu intoxicatie acuta dupa ce au consumat ciuperci cumparate din piata din localitate. Acestia au ajuns pe patul de spital cu greturi, varsaturi, scaune diareice si au fost internati in sectia de interne. (R. M.)


Jaristea: Doua tone de furaje arse de la o tigara


Un barbat din Jaristea a apelat la ajutorul pompierilor dupa ce a observat ca furajele din curte au luat foc. în urma incendiului au ars doua tone de coceni de porumb si fin, ce erau depozitate in curtea gospodariei. In urma verificarilor s-a stabilit ca incendiul a fost provocat de fumatul in locuri nepermise sau neprotejate corespunzator. (R. M.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.