Ultima oră

Festivalul Bachus , fara taxe de participare pentru expozanti

Ziarul de Vrancea
9 oct 2010 945 vizualizări
Festivalul International al Viei si Vinului Bachus 2010 , care se va desfasura in perioada 22 - 24 octombrie in Piata Garii, ii va avea in centrul atentiei pe micii producatori de vinuri.

Organizatorii au anuntat ca nu vor percepe nici un fel de taxe pentru cei care isi vor prezenta productia in standurile expozitionale din cadrul festivalului. "Micii podgoreni reprezinta, de fapt, miza cea mare a editiei din acest an a Festivalului Bachus 2010. Tocmai de aceea vrem sa aratam tuturor invitatilor nostri ca Vrancea are mici producatori valorosi, iar vinurile acestora nu sint cu nimic mai prejos decit cele din alte provincii ale Europei", sustine presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan. In contextul unei crize ce acopera si domeniul agricol, festivalul de anul acesta va servi drept platforma de promovare pentru micii podgoreni, ca urmare a faptului ca numarul importatorilor, a reprezentantilor de lanturi hoteliere si a proprietarilor de restaurante, este in continua crestere pe lista invitatilor. Si Sindicatul taranilor si proprietarilor Propact Vrancea va participa cu un stand propriu la Festivalul Viei si Vinului. Acesta va cuprinde trei sectiuni. în prima producatorii afiliati isi vor prezenta si valorifica productia, a doua va cuprinde expozitie de vinuri imbuteliate, iar in cea de-a treia, Propact isi va prezenta activitatea. "Asteptarile sint mari, atit in privinta vinzarilor, dar mai ales a contactelor cu potentialii parteneri, dornici de a achizitiona vinul 100% natural, produs in gospodariile taranesti", au precizat reprezentantii Propact. (G. DRAGHICI , D. GANEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739404 zile, 20 ore, 48 minute, 56 secunde
Micii producatori valorosi din Vrancea cu care ne amenti ca defilezi la festival in piata garii probabil ca sint micuta miliardara Luky Georgescu,micutul miliardar director de la Vritas Panciu si citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.