Ultima oră

ULTIMA ORA:UPDATE Craiova: Doi elevi, injunghiati in fata liceului. Unul dintre ei a decedat

Ziarul de Vrancea
7 oct 2010 477 vizualizări
Ministrul de Interne merge la fata locului iar doi ofiteri ai IGPR investigheaza cazul

Doi elevi de la Liceul "Tudor Arghezi" din Craiova au fost injunghiati joi la pranz, chiar in fata unitatii scolare, transmit televiziunile de stiri. Unul dintre ei, injunghiat in inima, a decedat pe loc.


Incidentul s-a pretrecut in cartierul Rovine. Mai multi elevi de clasa a 11-a se indreptati spre liceu. Ei au fost asteptati de un grup, iar doi dintre elevi au fost injunghiati. Unul dintre ei a fost injunghiat in inima si a murit iar celalalt este in afara oricarui pericol.


"Copilul care a murit era un elev foarte bun. Acesta a fost implicat intr-un parteneriat cu Penitenciarul Craiova, pe tema violentei. In cadrul parteneriatului, 8 elevi au stat o zi in penitenciar pentru a vedea cum traiesc detinutii", a spus directorul liceului la Realitatea TV.


Politistii incearca sa afle cine sunt atacatorii. Din spusele celor din grup se pare ca este vorba de un fost elev, care a fost exmatriculat din liceu si ar mai fi fost condamnat pentru alte infractiuni minore.


"Varsta atacatorului este de 17 ani. A fost elev al acestei scoli si a renuntat la scoala. Am identificat mai multe persoane si facem cercetari. Nu au fost prinsi, dar avem date cu privire la ei, date unde s-ar putea afla. A fost un conflict intre mai multe persoane si de o parte si de alta, dar un singur elev i-a atacat. Motivul din ceea ce am stabilit e vorba de niste contradictii spontane intre cele doua grupuri, a declarat Laurentiu Dumitrescu, de la politia Craiova.


Update: Doi ofiteri ai IGPR specialisti din cadrul Serviciului Omoruri al Directiei de Investigatii Criminale-IGPR se deplaseaza la Craiova, unde vor investiga cazul, se arata intr-un comunicat de presa. Si ministrul de Interne, Traian Igas, se afla in drum spre Criaova, pentru a monitoriza personal mersul anchetei.


"Primul-ministru Emil Boc consideră că această situaÃie este deosebit de gravă ºi cere toleranÃă zero faÃă de infractori ºi infracÃionalitate. Premierul solicită autorităÃilor maximă responsabilitate in gestionarea acestui caz", se arata intr-un comunicat al Guvernului.

Revenim cu detalii



de D.G. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.