Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
5 oct 2010 480 vizualizări
TSD vorbeste cu Hi-Q

Dragos Birladeanu, vicepresedintele Consiliului Judetean Vrancea, a fost ales week-end-ul trecut, la Congresul Tinerilor Social Democrati, in functia de presedinte al Ligii Tinerilor Alesi Locali. La Congres, juniorii social democrati l-au reales, in unanimitate, ca presedinte TSD pe deputatul Nicolae Banicioiu, in functia de secretar general al partidului fiind desemnata Ioana Pop, fina liderului partidului mare, Victor Ponta. Purtatorul de cuvint al tinerilor social democrati a fost desemnat Mihai Sturzu, solistul de la Hi-Q. La Congresul tinerilor rosii au participat peste 1.100 de delegati din intreaga tara. (I. C.)


Pompierii cauta contabil-sef!


Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Vrancea nu are contabil sef de aproape doi ani. Situatia este posibila dupa ce fostul ocupant al postului s-a pensionat, iar in locul sau nu a venit nimeni. "De doi ani este situatia asta, dar e greu de facut ceva. Angajarile se fac doar din sursa interna. Exista niste conditii impuse, care nu sint indeplinite de nimeni din cadrul ISU Vrancea. Pentru a fi contabil sef trebuie sa ai o vechime si o experienta mare. O astfel de persoana e mai greu de gasit. Ar mai fi varianta unui om adus dintr-un alt inspectorat din tara. Dar pentru a indeplini cerintele impuse, persoana respectiva trebuie sa aiba o virsta la care nu prea iti mai vine sa te muti intr-un alt oras si sa-ti lasi familia acasa!", ne-a spus lt.col Flaviu Chiscop, comandantul ISU. Angajarile din sursa externa, in cadrul Ministerului de Interne, sint blocate. Jandarmii, pompierii si politistii nu se pot angaja in inspectoratele judetene decit dupa ce au urmat o scoala de specialitate. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.