Ultima oră

MEDIA PUBLICITATE: Melania Medeleanu se retrage din televiziune

Ziarul de Vrancea
4 oct 2010 524 vizualizări
Conform site-ului www.paginademedia.ro Melania Medeleanu, una din cele mai vechi prezentatoare ale Realitatea TV, a decis sa faca o pauza.

Aceiasi sursa precizeaza:Contactata de paginademedia.ro, Melania Medeleanu a confirmat ca se va retrage, dar a spus ca este o decizie temporara. De ce a luat aceasta decizie?

Melania Medeleanu, pentru paginademedia.ro:


"Vreau să subliniez că nu este vorba de o demisie. Pur ºi simplu, sunt o serie de lucruri dragi sufletului meu pe care le-am lasat prea multa vreme in stand by. De pilda, este grozav faptul ca dupa zece ani sunt din nou studenta si ma pot duce la cursuri".


Melania Medeleanu a intrat la un Master in logopedie la Universitatea Bucuresti (Facultatea de Psihopedagogie speciala).


Cind revine la TV?


"Nu am nici cea mai vaga idee".


Are legătură decizia cu ultimele schimbări de la varful Realitatea TV?


"Decizia am luat-o cind am intrat la master, la inceputul lunii septembrie, cu mult inainte de schimbarile de aici. A fost o despartire cit se poate de amiabila. Colegii mei au inteles ca vreau sa fac lucruri dragi mie si prea multa vreme amaiate."


Pina cind va mai sta la Realitatea?


"Nu mai tirziu de 1 noiembrie."


Melania Medeleanu prezinta principalul program de stiri al statiei, Jurnalul de Prime Time, in fiecare seara. Jurnalista a mai prezentat emisiunea Romania politica, in care ii avea ca invitati permanenti pe Emil Hurezeanu si Iosif Boda. In 2005, a cistigat premiul APTR pentru cel mai bun jurnal de stiri. Medeleanu lucreaza la postul de televiziune al lui Sorin Ovidiu Vintu inca din 2002.


Acum citeva zile, un alt prezentator al postului,focsaneanca Liana Alexandru (fosta Patras) a plecat de de la Realitatea TV, dupa cum paginademedia.ro a anuntat


Sursa: www.paginademedia.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.