Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
5 oct 2010 504 vizualizări
Batrina lovita de masina

O batrina din comuna Cimpuri a fost victima unui accident rutier produs duminica. Politistii au stabilit ca Lila C., 44 ani, din Cimpuri, in timp ce conducea o Dacia a acrosat-o pe Anita C., 80 ani, care mergea pe marginea drumului. Incidentul a avut loc datorita neatentiei soferitei, care nu a observat-o pe batrina care se deplasa regulamentar. (D. C.)


BMW, fara sofer si cu numere expirate


Sapte soferi au ramas fara permise dupa ce au sofat bauti. Politistii au efectuat duminica seara o razie fulger. In patru ore, politistii au aplicat 228 de sanctiuni, cele mai multe pentru viteza, in valoare de 20.850 lei. Oamenii legii au oprit pentru control un autoturism BMW condus de un tinar din Focsani, Paul Adrian S., 20 ani, care avea permisul suspendat. Mai mult, masina avea numerele de inmatriculare expirate. In urma actiunii, 19 masini cu defectiuni tehnice vor trebui sa ajunga la service-urile auto intrucit politistii au retinut certificatele de inmatriculare. (D. C.)


Hotel spart de hoti


Un hot si-a incercat norocul si a spart biroul de contabilitate al hotelului Unirea Focsani. Fanel Iulian B., a escaladat geamul biroului si a reusit sa fuga cu 1.600 de lei. Hotul a fost prins insa de politistii care au recuperat si suma sustrasa. Barbatul este cercetat pentru furt. (R. M.)


Incatusat dupa ce a vrut sa fure struguri


Un barbat de 35 ani din Adjud a intrat in atentia politistilor din Urechesti dupa ce a vrut sa fure struguri. Barbatul a fost surprins in fapt de proprietarul viei, care a pus imediat mina pe telefon si a chemat politia. Pentru ca nu a dorit sa colaboreze si a devenit recalcitrant, barbatul a fost incatusat si dus la postul de politie. Barbatul s-a ales cu dosar penal pentru furt si a fost sanctionat pentru ca a refuzat sa se legitimeze. (R. M.)


13 proiectile aruncate in aer


Pirotehnistii au mers vineri in poligonul din satul Ciuslea, comuna Garoafa, pentru a distruge, in mod controlat, munitia neexplodata descoperita in ultima perioada in judet. Au fost aruncate in aer 13 proiectile explozive de diferite calibre (122 mm, 100 mm, 85 mm si 76 mm) si o grenada defensiva. De asemenea, specialistii pirotehnisti au fost chemati si pe raza localitatii Haret pentru a ridica o grenada defensiva. Munitia a fost descoperita in apropiere de calea ferata. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.