Ultima oră

POLITICA:Traian Igas: Antena 3 si Realitatea Tv dezinformeaza si creeaza o stare falsa despre ceea ce se intampla in Romania

Ziarul de Vrancea
2 oct 2010 490 vizualizări
Ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, a acuzat, sambata, televiziunile Antena 3 si Realitatea Tv de faptul ca "dezinforneaza de multe ori", la o zi dupa ce Emil Boc, Sever Voinescu si Elena Udrea au acuzat "doi moguli" ca si-ar fi dat mana pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu

"Cred ca cele doua televiziuni Antena 3 si Realitatea de multe ori dezinformeaza si am spus-o atunci cand am participat la diverse emisiuni in studiourile lor, creeaza o stare falsa a ceea ce se intampla in Romania si cred ca ar trebui sa fim mai echilibrati si temperati atunci cand prezentam anumite informatii publice", a declarat Traian Igas, citat de Agerpres.


Ministrul de Interne a adaugat ca patronii celor doua televiziuni "s-au declarat de mult ostili presedintelui si au facut declaratii publice ca isi doresc ca acesta sa fie suspendat".


"Am vazut ca doi moguli si doi politicieni si-au dat mana in continuare pentru suspendarea presedintelui contrar si Constitutiei si intereselor Romaniei. Acei moguli si politicieni nu au invatat nimic din legea istoriei", afirmase, vineri, premierul Emil Boc.


"Voiculescu si Vantu nu mai pot jefui din banul public din 2005 incoace, motivele pentru care isi doresc demiterea presedintelui Traian Basescu nu sunt o noutate. Dupa un drum lung si anevoios, dosare care ii vizeaza direct pe cei doi domni sau le vizeaza afacerile au ajuns aproape de solutionare. Raul se manifesta salbatic pe ecranele televizoarelor", a declarat si deputatul democrat-liberal Sever Voinescu.


"Exista o strategie comuna a lui Voiculescu si Vantu pentru suspendarea Presedintelui Basescu. Si lovesc in mine ca parte a acestei strategii. Delirul de invective si acuzatii la adresa mea nu va fi oprit nici astazi, nici maine si nici peste cateva zile. Pentru ca ei isi imagineaza ca strategia de inlaturare a Presedintelui care nu a dat roade in 2007 sau in 2009, o sa functioneze acum in 2010. It\'s not going to happen, guys!", a scris si Elena Udrea, pe blogul personal.


de Alina Neagu HotNews.ro



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.