Ultima oră

Infopol

Ziarul de Vrancea
2 oct 2010 661 vizualizări
Mini stiri

Slobozia Bradului: Fetita lovita de masina


Un copil de 7 din comuna Slobozia Bradului a fost lovit de o masina. Politistii au stabilit ca Mihai E., 18 ani, din comuna Cotesti, a accidentat o fetita care a traversat strada prin loc nepermis si fara sa se asigure. Copila a scapat cu rani usoare, dar a avut nevoie de ingrijirile medicilor. (D. C.)


O tigara cu etnobotanice l-a bagat in spital


Un tinar de 29 ani din judetul Prahova a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani dupa ce a fumat o tigara facuta din plante etnobotanice. Diagnosticul pus de doctori a fost "status post consum substante posibil etnobotanice (tigara)", iar pacientul prezenta si halena etanolica. Dupa ce si-a revenit, tinarul a parasit spitalul. (R. M.)


Focsani: Si-a prins mina la strung


Un barbat din Focsani a fost victima unui accident de munca. Politistii au stabilit ca Nicolaie P., 36 ani, aflindu-se in timpul programului de lucru, s-a accidentat la degetele unei miini cind incerca sa manevreze un utilaj. Victima a ajuns la Spitalul Judetean. Cercetarile au fost preluate de ITM Vrancea si Parchetul de pe linga Judecatoria Focsani. (D. C.)


Focsani: A luat 40 de tablete la stres


O femeie de 39 ani din Focsani le-a dat de munca medicilor de la UPU dupa ce a decis sa inghita mai multe pilule naturiste. Femeia a inghitit 40 de tablete dintr-un medicament homeopat, indicat pentru persoanele stresate. Medicii au descoperit ca femeia are si hipertensiune, dar pentru care nu ia nici un medicament. (R. M.)


Bataie doi la unu la Sihlea


Doi barbati din comuna Sihlea au fost trimisi in judecata pentru lovire. Gheorghe si Ionel Lacatusi l-au lovit anul trecut pe consateanul Ionel Cocoras cu pumnii si picioarele, dar si cu alte obiecte contondente, dupa cum se retine in rechizitoriul Parchetului Local. Acestia au recunoscut partial fapetele comise urmind ca judecatorii sa stabileasca in clar vinovatia acestora. (D. G.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.