Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
28 sep 2010 557 vizualizări
Se pregateste Ziua Recoltei

Legumele din gradinile Vrancei se intrec la greutate, aspect si gust pe 9 si 10 octombrie, in cadrul evenimentului intrat de acum in traditia Focsanilor, Ziua Recoltei. SC Administratia Pietelor Focsani SA ii anunta pe tarani ca persoanele interesate de inchirierea de tarabe, teren sau standuri o pot face la sediul societatii din strada Piata Moldovei nr. 1, din municipiu. Cei dornici sa ia premiile de la Piata pot afla detalii suplimentare la telefon 0237.206.936. Ca in fiecare an, Ziua Recoltei 2010 va aduce la tarabe preturi reduse pentru ultimele conserve de toamna, must, pastrama si muzica populara. (I. CRETU)


Se cauta manager pentru Spitalul din Marasesti


Spitalul orasenesc din Marasesti ar putea avea manager cu acte in regula, dupa ce institutia a fost preluata de Primarie. Consiliul de administratie al unitatii a demarat procedura de organizare a concursului in vederea ocuparii functiei. Concursul se va desfasura pe 13 octombrie, iar candidatii vor trebui sa prezinte un proiect de management si sa sustina un interviu in fata unei comisii prezidate de reprezentantii primariei. In acest moment, postul de manager este ocupat in interimat de catre dr. Constantin Barbu, care nu se va inscrie insa la concurs. "Nu ma voi inscrie la concurs deoarece nu am absolvit cursul de management sanitar", ne-a spus dr. Constantin Barbu. Dosarele de inscriere se pot depune pina pe 6 octombrie. Postul de conducere de la Marasesti este primul scos la concurs dupa preluarea spitalelor de catre administratiile locale. (R. MANOLACHE)


A smuls doua posete si a fost arestat


Securitatea in locurile publice este amenintata de cei fara venit. Pentru ca a jefuit doua femei in plina strada, un tinar din Gologanu a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Marian Riciu, 24 ani, a creat un prejudiciu de 600 de lei dupa ce a smuls postele a doua femei in doua locatii diferite. Astfel, dupa ce a consumat bauturi alcoolice tinarul a trecut in fuga, in zona Teatrului Municipal, pe linga o femeie careia i-a smuls poseta din care a furat un telefon. Aceeasi modalitate a folosit-o si in cazul altei femei in zona Farmaciei 24, dar de acesta data a fost prins de doi trecatori care l-au predat politiei. Tinarul a recunoscut faptele, spunind ca nu avea bani. El a fost arestat pe 11 iulie 2010 si risca o pedeapsa cu inchisoarea de la 5 la 20 de ani pentru tilharie. (D. GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.