Ultima oră

Mini Stiri

Ziarul de Vrancea
28 sep 2010 551 vizualizări
Odobesti: I-a explodat butelia in fata

Un barbat de 41 ani din cartierul Unirea-Odobesti a ajuns in stare la grava la Spitalul Judetean dupa ce i-a explodat butelia in fata. Pacientul a fost diagnosticat cu arsura grad I-II prin flacara pe 80% din suprafata corpului. Barbatul a fost internat in sectia de terapie intensiva, unde este ingrijit de medici, mai ales ca starea sa este precara. Si un bebelus de opt luni a ajuns in spital cu arsuri. Fetita din Dumitresti a fost internata cu arsura prin lichid fierbinte dupa ce a varsat peste ea cana cu ceai fierbinte. (R. M.)


Vinatori: Matiz in flacari


O soferita i-a chemat pe pompieri dupa ce masina pe care o poseda, un Daewoo Matiz, a luat foc pe strada. în urma incendiului a ars instalatia electrica in proportie de 30%, s-a topit bordul, s-a deteriorat parbrizul si s-a afumat habitaclul. Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit provenit de la mijloace de iluminat lasate sub tensiune. (R. M.)


Vinatori: Accident la cules


Un barbat din Petresti, comuna Vinatori, a apelat la ajutorul pompierilor dupa ce si-a prins mina la masina de recoltat porumb. Un echipaj de la Detasamentul Focsani a intervenit pentru a-l ajuta pe Constantin S., de 54 de ani. Echipajul a actionat cu utilajele din dotare pentru degajarea barbatului, care avea mina stinga blocata intre tamburii masinii. (R. M.)


S-a urcat la volan baut


Un barbat din Jaristea a fost trimis in judecata dupa ce a condus un autoturism cu o alcoolemie mai mare decit cea permisa. Astfel, Catalin Cosmin Tudose, 36 ani, a fost oprit de oamenii legii in data de 23 aprilie pe strada Stefan cel Mare din Odobesti. In urma verificarii cu etilotestul s-a stabilit ca barbat consumase alcool. La spital, analizele au aratat o imbibatie de alcool in singe de 2,05 grame la mie. Catalin a recunoscut ca a consumat bere inainte de a se urca la volan. (D. G.)


Scandalagiul de la Ciuslea ramine in arest


Tinarul galatean trimis in spatele gratiilor pentru tentativa de omor a primit prelungirea arestarii preventive. Panaite Tudoran, 23 ani, din Movileni a fost arestat initial pentru 29 de zile dupa ce l-a lovit in cap pe un cetatean din Ciuslea cu o pompa. Victima a suferit leziuni cranio-cerebrale pentru care a ajuns la spital, acesta fiind in coma mai multe zile. Anchetatorii spun ca ranile i-au pus omului in pericol viata. (D. G.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.