Ultima oră

SPORT:Steaua are antrenor/ Lacatus: Nu sunt Mesia, succesul nu este garantat

Ziarul de Vrancea
27 sep 2010 447 vizualizări
Doua meciuri a rezistat Edi Iordanescu pe banca tehnica a Stelei, patronul ros-albastrilor anuntand, dupa infrangerea de la Galati, ca renunta la serviciile actualului tehnician din Ghencea. Bucurestenii au stat doar cateva ore fara tehnician, Gigi Becali aducandu-l din nou pe Marius Lacatus la carma echipei.

"I-am spus si lui Gigi ca plecasem in Spania cu un gand, dar cand s-a apelat la mine... Nu sunt Mesia si sa nu credeti ca daca vine Marius Lacatus, succesul este garantat. Cu ajutorul celor din conducerea administrativa si a jucatorilor, sa speram ca vom face treaba buna"- Marius Lacatus (gsptv).


"Este un risc pe care mi-l asum. Tragem linie la finalul campionatului si apoi vedem daca voi continua sau nu. Nu pot avea convingerea ca raman pana la final. Eu am spus-o, totul depinde de rezultate si de pozitia in clasament", a conchis cel supranumit "Fiara".


"Gata, m-am inteles cu Lacatus. De maine (n.r. luni) el va fi antrenorul Stelei. M-am inteles cu el foarte repede. I-am spus ca am in vizor trei jucatori sa-i dau afara, iar el, in mare parte, a fost de acord cu politica clubului" - Gigi Becali (gsptv).


Dupa noua etape disputate, Steaua ocupa locul 4 in Liga 1, cu 15 puncte acumulate (la patru lungimi distanta de liderul Otelul Galati). Marius Lacatus este cel de-al patrulea antrenor al Stelei din actualul campionat dupa Victor Piturca, Ilie Dumitrescu si Edi Iordanescu.



de A.I. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.