Ultima oră

Mini Stiri

Ziarul de Vrancea
27 sep 2010 578 vizualizări
Un batrin si-a dat foc la betie

Un batrin de 77 ani din comuna Movilita a decedat vineri la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani din cauza arsurilor pe care le-a suferit pe tot corpul ca urmare a unui accident casnic. Politistii din comuna au fost informati despre decesul lui Ion B. si au demarat o ancheta pentru a vedea cum s-a intimplat tragedia. In urma verificarilor s-a constatat ca pe 9 septembrie batrinul, baut fiind, a folosit pentru iluminat mai multe luminari de la care a luat foc. Cum instinctul de aparare era diminuat pe fondul betiei, barbatul a ars de viu in pat. (R. M.)

Accidente cu raniti si aburi de alcool

O fetita de 11 ani din Fitionesti a fost ranita usor dupa ce a fost lovita de o autoutilitara VW condusa de catre Nicolae M., 28 ani. Accidentul s-a produs cind fata a vrut sa traverseze strada prin loc nemarcat. Politistii continua cercetarile pentru a stabili cum s-a produs evenimentul rutier. Si in comuna Ciorasti, Dinu C., 62 ani, din Focsani, in timp ce sofa o Dacia Logan, a lovit-o pe Polixenia S., 88 ani, care traversa drumul national fara sa se asigure. La fata locului, politistii au aflat ca soferul era baut. Si focsaneanul Gheorghe D., 57 ani, a intrat in atentia Politiei dupa ce a comis un accident in timp ce conducea o autobasculanta Volvo, neinmatriculata, cu care a acrosat un Peugeot 405. O adolescenta de 13 ani, pasagera in autoturism, a fost ranita usor. Soferul vinovat, care era si baut, s-a ales cu dosar penal. (R. M.)


Iarna vine cu hoti de lemne


Politia vrinceana se lauda ca desfasurat 37 actiuni si 129 controale in sistem integrat cu Jandarmeria, Directia Silvica si Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic si Vinatoare pe linia combaterii delictelor silvice. Politistii spun ca in timpul verificarilor au fost constatate 58 infractiuni, un numar in crestere tinind cont ca se apropie iarna iar multi gospodari se aprovizioneaza cu lemne din padurile judetului. Este vorba de 22 taieri ilegale, 17 furturi de arbori si 19 alte infractiuni silvice pentru care s-au dat 67 sanctiuni. Totodata, a fost confiscata cantitatea de 160 mc material lemnos. Raportul a fost dat publicitatii vineri, la ultima sedinta a Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739412 zile, 19 ore, 53 minute, 9 secunde
Auziti, chiar politia vinde lemne, ce mai strigati pe altii.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.